Tuesday, March 6, 2018

AirAsia Free Seat datang lagi

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Yang di tunggu dah tiba lagi uollsss
 


 Kolin sekeluarga baru aje balik Kota Bharu, Kelantan. Kami pergi dan balik naik AirAsia aje. Bukan apa, nak drive kan jauh, nanti letih. Dengan penerbangan tambang murah dan siap promosi 'free seat' ni lah membawa kami sekeluarga ke Kota Bharu. Kalau korang nak tahu, kolin booking tahun lepas tau. So perlahan-lahan lah menyimpan duit merealisasikan percutian kami berempat sekeluarga. Maklumlah anak-anak dah besar sini, makin seronok bawak mereka pusing-pusing. Buat masa sekarang ini hanya semenanjung Malaysia kami sekeluarga dah habis dah ronda. Tinggal Sabah dan Sarawak aje belum pergi secara berkeluarga. 

Inilah dia kolin nak share dengan korang semua !!! Book dari 5 Mac sehingga 11 Mac dan dapatkan promosi mereka okay. Nak lagi berbaloi buka AirAsiaGo dan book sekali penerbangan siap penginapan. Jimat dan murah gilerrr.


 okay lah korang, kolin nak settle tiket kolin hahaha. Adalah satu dua lokasi yang berbaloi kolin zass masa promosi ini. Korang jangan lupa menabung okay. Kita pi travel murah-murah aje, tak perlu jadi orang lain nak mahal-mahal tu. Janji kita tengok tempat orang dan cari pengalaman baru okay. Jangan lupa booking oiii


3 comments:

loving me..loving you