Friday, March 16, 2018

Kolin Review #LolaMango Viral

Assalammualaikum dan salam sejahtera 

Heyyy korang....dah try ke minum Lola Mango yang viral tu. Kolin dah try dan nak share review sikit ajeerrr.. 




Firstly, terima kasih Linda belanja kolin hari tu.Kolin tak tahu pun sebenarnya dah viral. Tapi satu hari tu, Linda lah sanggup ke TTDI Jaya dan belanja kolin satu cawan. Ada dua saiz Medium RM4.00 dan Big RM5.00. Rasanya berbaloi la pada kolin. 

Untuk rasanya, sedap wei..time sejuk-sejuk tu. Dan paling penting terasa betul mangga, tak cair langsung. Mereka bagi sudu dan garfu tau. Sebab ada potongan kecik-kecik on the top tu. Manis ...tapi manis buah bukan lah manis gula. Sedap !!!

Buat pengemar buah mangga manis, korang jangan tak cuba yang ini. Yang ini patut cuba sebab sedap dan berbaloi. Lagi satu, minuman ini kan menyegarkan betul. Minum satu cawan tu rasa puas sangat seharian hahaha..

So jangan lupa ke GM Klang atau TTDI Jaya tu. Nak lebih banyak informasi cari aje kat Instagram #LolaMango okay. Banyak sangat orang kongsi kenikmatan minuman ini. 




Yang suka makan mangga manis,

Kolin Zainal 

3 comments:

  1. sedap gila nampak...sally dok hadap Hui Lau Shan je skrg..hahaha

    ReplyDelete
  2. hausssss weiii..dh la aku pencinta mango

    ReplyDelete
  3. sedap pula tengok mangga2 bentuk dadu atas air tu

    ReplyDelete

loving me..loving you