Thursday, March 1, 2018

Teknik bergambar bila muka tak senonoh

assalammualaikum dan salam sejahtera

Pernah tak korang pergi satu tempat tu, tapi kena berjalan banyak, berpeluh-peluh dan for sure muka memang tak senonoh. Kolin pernah, jadinya kolin nak kongsi dengan korang teknik bergambar bila muka tak senonoh hahahahha. Ini tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati tau. Ini semua teknik sahaja, jangan lah pulak ada yang kecam sis haaa...sis berkongsi aje...

Pertama sekali, korang pergi tempat cantik-cantik, mesti hati tu meronta-ronta nak share gambar dengan kawan-kawan kan. Teringin wei...ye lah zaman sekarang ni ada media sosial. Sure korang nak tunjuk tempat menarik tanpa gagal dalam berposing kan

Nah..ini antara yang kolin posing masa pergi melawat di sekitar Negeri Selangor. Haaa..begitu gaya kolin posing hahaha...memang menimbulkan marah-marah sayang dari kawan-kawan tapi kita kan nak share ini. Itulah dia tips kolin  hahahahhaha



Ko suruh kawan ko pegang kamera atau henfon korang, dan pegang tangan dia hahahaha. Lepas tu ko pura-pura la pandang ke hadapan tu. Tu snap gambo..kan lawa tu..gambo ko ada, pemandangan ada. Hipsturrr katanya..hatta akak dah nak masuk 40an dik, kita kena ada gaya. Jangan tua sebelum waktu tau. Rugi !


Ni cara kita posing bila singgah tempat kedua hahahaha. Lawa tak gambar kami. Dah pergi merayap tu kami tak leh maintan la rupa macam che ta tu uolsss...gambar gini pun jadi lerrr...udah bedak muka pun bercapuk dah.. 



Kalau rasa muka tak senonoh atau tak siap tu, kita posing macam ini okay. Harap korang boleh lah praktik kan kalau berholiday nanti. Jangan kecam sis okay hahahah. Sharing is caring kan 😝

Lebiu 

Kolin Zainal

2 comments:

  1. hahah..gtu ye..tp ada je muka ok bole posing mcm ni...kdg2 nk buat tp lupa hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...nanti buat tau. teknik ni tips dari si kolin ngek hahaha

      Delete

loving me..loving you