Thursday, November 30, 2017

Bersempena Birthday Shopee yang Kedua : Jom undi video parodi kegemaran anda dan menang RM500

Assaalammualaikum dan salam sejahtera

Berita baik buat kaki contest dan juga pembeli tegar Shopee.  Bermula dari 27 November sehingga 14 Disember 2017, platform eDagang terkemuka di Malaysia bakal mengadakan pertandingan Undi Parodi Influencer Kegemaran semua bersempena ulangtahun mereka yang kedua. Dalam pertandingan yang bakal dijalankan ini, 3 orang influencer kegemaran Malaysia akan berkongsi video mereka yang diterbitkan berdasarkan parodi iklan television rasmi pertama oleh Shopee. 

Tiga influencer tersebut ialah M.C.R atau Mak Cik Roast-Mah (Arwind Kumar) yang terkenal dengan rambut kerinting dan ayat pick up line dia 'sunat you?'. Yang kedua ialah Kak Leh Bunting atau (Faiz Dickie) yang glamor dengan Komuniti Village People dan yang ketiga ialah Lizz Chloe yang merupakan DJ Radio dan jua seorang model. Haa nak tengok video mereka korang perlu ke sini https://shp.ee/a32nusf
 


 Lepas dah tengok ketiga-tiga video parodi tersebut, korang boleh lah buat undian korang di https://shp.ee/d9hev8q

Dan paling best dengan menyertai peraduan yang simple dari mereka ini korang berpeluang memenangi RM500 tunai setiap minggu tau. Jadi bukan susah pun, mana lah tahu rezeki korang memang RM500. Hadiah di tawarkan tu mingguan lak tu. Memang wajib join lah kan.  Pemenang akan diumumkan pada 2, 8, 15 dan 22 Disember 2017. Jadi mula join peraduan dari Shopee cepat-cepat dan sebarkan benda baik ini pada semua kawan okay. Suami pun kita suruh join jugak tau, mana tahu menang boleh kita pergi shopping nanti hahahahah. RM500 siapa nak bagi oiiii..banyak tu

 Jangan lupa muat turun aplikasi Shopee secara percuma menerusi App Store atau Google Play secara percuma okay. Shopee mula dilancarkan di Singapura sejak 2015 dan kini menjadi antara yang terbaik di Malaysia, Thailand, Taiwan, Indonesia, Vietnam dan Filipina. Untuk korang yang nak tahu maklumat lagi pasal peraduan ini sila lah ke laman web ini




Banyak peraduan yang bakal dijalankan korang wei.. So jangan malas, gunakan segala medium yang kita ada dan mula menang semua ini. Rugi tau kalau tengok aje, baca aje tapi tak join. Tuah di ayam nampak di kaki, tuah kita mana tahu menang besar.

So korang follow rapat-rapat Shopee dan good luck !!!

Love, 

Kolin Zainal  

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you