Wednesday, October 4, 2017

Promosi sehingga 15 Oktober bagi VIVO V7+ di Senheng/senQ

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Ada tak sesiapa mencari telefon bimbit terbaru. Nak yang best, nak yang function dia banyak dan harga murah. Pembelian pun kalau boleh nak installment atau bayaran ansuran. Haa inilah yang kolin
 nak berkongsi dengan korang mengenai pelancaran terbaru Vivo7+ yang berada di Senheng/senQ. Pelancaran Vivo v7+ akan diadakan pada 26 September 2017 sehinggalah 15 Oktober 2017. Buat yang masih nak pikir-pikir samada berbaloi atau tidak masih ada masa lah kan. Ada dua warna vivo7+ iaitu vivo v7+ warna hitam dan juga warna keemasan atau gold. Bersempena pelancaran ini juga mereka akan berikan promosi pemberian percuma bag sandang belakang dan RM10 baucer dari Watson. Mesti korang nak tengok macam mana rupanya vivo v7+ kan. 



Buat kaki selfie, memang yang ini pasti menambat hari korang semua. Kamera hadapan dia 24mp dan percayalah gambar yang terhasil memang cantik. Tak payah nak filter pun. Ciri selain daripada kamera, ianya ada fungsi 'face access', smart flip 3.0, App clone, 4gb RAM, Android 7.1 dan banyak lagi kalau korang google kat sini SENHENG


Harga buat sebuah adalah RM1,499 harga promosi yang sedang dijalankan. Kenapa korang kena beli di Senheng/senQ (UPSs) ini yang kolin nak cerita. Buat pembelian vivo v7+ korang boleh beli tunai ataupun secara bayaran ansuran selama 24 bulan. Buat yang inginkan 24 bulan ansuran korang boleh ambil menerusi kad kredit iaitu Maybank, Maybank AMEX, Public Bank dan juga HSBC. Akan datang Citibank juga pun boleh dibuat ansuran kalau pembelian di sini. Yang lagi bagus tawaran 1 tahun warranti dengan PluseOne Membership . Kenapa perlu korang dapatkan membership ini  sebab dengan RM12 sahaja korang boleh dapat tambahan waranti setahun lagi untuk vivo v7+ yang baru korang beli tu. Kalau korang dah member lagi senang log ini sahaja di www.senheng.com.my dan www. senq.com.my untuk pembelian dan terus melayakkan korang dapat setahun lagi waranti.

 Kalau korang pernah beli telefon bimbit di Senheng sebelum ini untuk trade in pun ada. Korang boleh trade in telefon bimbit lama korang dan dapatkan harga yang terbaik untuk vivo v7+ yang baru. Untuk lebih mengenai urusan trade in korang boleh layari www.senheng.com.my/trade-in-rebate

Mana yang tak sempat nak ke mana-mana outlet, korang boleh beli online tau. Dan penghantaran ke seluruh Malaysia ada. Bagi penduduk Sabah dan Sarawak penghantaran pun percuma. Maknanya mana sahaja korang di Malaysia ini nak beli mudah sangat! Hanya dengan satu klik www.senheng.com.my/v7plus
korang dah pun boleh beli dengan harga promosi sekarang ini. 

Jadi apa tunggu lagi, cepat-cepat ke outlet Senheng/SenQ terdekat bagi melihat sendiri promosi besar-besaran vivo v7+ yang terbaru di sana. Kaki selfie dan kaki fotografi memang berbaloi kalau dapatkan yang ini. Mana rasa-rasa telefon dah nak nazak dan perlukan yang baru, duit pulak tak berapa nak ada. Haaa. di Senheng boleh ansuran tau. Cepat pergi dan tanya okay...

Tak sabarnya nak dapatkan warna gold tu untuk diri sendiri (wishlist). Semoga dapat laaa satu buat sendiri..hehehe

beli jangan tak beli...klik link tu okay !!

Love, 

Kolin Zainal 

2 comments:

  1. memang tgh mencari phine kolin.
    and memang hunting for vivo.
    tq la for sharing ni ekk :-)

    ReplyDelete

loving me..loving you