Monday, October 30, 2017

EVENT: PROMOSI CHINA TRESURES, SIME DARBY CONVENTION CENTRE MERAIKAN SAMBUTAN TAHUN BARU CINA

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera

Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sime Darby Convention Centre mempromosikan pakej mereka dalam meraikan Sambutan Tahun Baru Cina di China Treasures. Bagi tahun 2018 adalah tahun Anjing dan mereka tidak ketinggalan sekali lagi memperkenalkan pelbagai menu baru untuk semua yang bakal meraikan sambutan bermakna ini di Sime Darby Convention Centre pada Tahun Baru Cina 2018 nanti. Bermula dari 1 Novemver 2017 sehingga 31 Disember 2017, China Treasures akan memberikan pelbagai voucher 'early bird' dan diskaun bagi pelanggan yang berminat meraikan sambutan tahun baru di SDCC.




 Buat makluman korang, harga asal untuk 10 orang adalah RM1388nett untuk satu meja. Manakala promosi mereka untuk semua yang inginkan diskaun lebih adalah seperti berikut

November 2017 - Meja 5 orang RM488nett dan 10 orang RM698nett

Disember 2017 - Meja 5 orang RM598nett dan 10 orang RM798nett

Januari dan Februari 2018 - Meja 5 orang RM888nett dan 10 orang RM1388nett



Menyediakan pelbagai menu yang membawa pelbagai maksud kegembiraan dan kebahagian buat semua pelanggan mreka sememangnya menjadi keutamaan chef-chef di sini. Tidak lupa Salmon Fish & Crystal Pear Prosperity 'Yee Sang', Double Boilde Black Chicken Soup with Dried Scallop, Matsutake & Cordyceps Flowers, China Treasures Emperor Herbal Chicken, Steamed Live Grouper with Lemon Chili Garlic Sauce, Wok- Fried Crystal Prawn with Chili Paste 'Traditional Style", Braised Black Moss Roll & Beancurd Puff with Seasonal Hong Kong Vegetable in Claypot, Baby Abalone Fried Rice Sprinkled with Rice Puff, Chilled Ginseng Root & Snow Bird Nest with Red Dates and Chilled 'CNY' Mochi wiht Shredded Coconuts. 












Gambar-gambar di atas ini hanyalah sebahagian tau !! Banyak sangat seleksi dan kalau korang berminat boleh telefon mereka dan tanya lebih lanjut apa menu untuk setiap pakej yang korang berminat tu okay. 

 Dan pada hari kolin pergi food tasting hari tu semua sedap-sedap sangat.  Memang mengiurkan setiap hidangan yang disediakan buat kami masa review hari tu. Kalau nak tahu, China Treasures ada sijil HALAL tau. Buat korang yang nak merasa hidangan ini pun boleh cepat beli diskaun yang mereka tawarkan tu. 

China Treasures yang buka setiap hari dari jam 11.30 pagi sehingga 2.30 petang pada hari bekerja dan dibuka dari jam 10.00 pagi sehingga 4.30 petang pada hujung minggu dan cuti umum ini ada juga menyediakan masa makan malam iaitu 6.30 petang sehingga 10.30 malam. Lebih bagus korang buat tempahan dengan menelefon 03-20893788 untuk penempahan atau pembelian voucher sambutan tahun baru yang ditawarkan. 

Buat yang suka hidangan ala Cina dan nak yang sedap tak mahu yang mengecewakan boleh lah ke sini dan cuba. Dan buat semua yang bakal meraikan Sambutan Tahun Baru Cina pada tahun hadapan, boleh lah cepat-cepat ambil peluang ini dan berjimat. 




Terima kasih Sime Darby Convention Centre kerana menjemput kolin di dalam mempromosikan pakej CNY 2018.

Love, 

Kolin Zainal




1 comment:

  1. Alamak Kolin oiiiii....semuanya nampak sedap....kenapa x ajak kitaaaaa......bestnyaaaaa

    ReplyDelete

loving me..loving you