Saturday, October 28, 2017

Selamat Pengantin Baru Ina !!

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Akhirnya kawan kolin ni menamatkan zaman bujangnya. Bersyukur berjumpa akhirnya dengan jodoh yang baik dan semoga segalanya baik-baik sahaja. Kolin berkawan dari tingkatan satu sampai lah dah tua bangka nak masuk umur 4 series dah pun. Syukur kawan-kawan sekelas masih berkawan baik tak ada yang jauh hati atau apa pun. Inilah dia gambar-gambar yang sempat di abadi kan buat kenang-kenangan kami 5 Arts 5 di Assunta Girl School, Petaling Jaya. Tapi ada yang kelas lain-lain laa..yang penting kami satu sekolah dari tingkatan satu sehingga lah tingkatan lima. Yang mana tak datang hari tu jangan sedih ya..nanti kita buat reunion lagi okay...

 tak reti duduk diam kannn

 




inilah dia kami ..masih muda remaja hahahah. Semoga persahabatan ini kekal baik selama-lamanya.

Dan buat ina dan pasangan, aku doakan semoga jodoh korang sehingga ke hujung nyawa. Happy for both of you...

Love, 

Kolin Zainal 

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you