Tuesday, October 3, 2017

Happy birthday to me !!

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Well..throwback laa, sebab kesibukan dan lupa sangat nak update. Tapi nak ler update untuk kenangan kita sendiri kan. So pertama kolin happy sangat dapat hadiah baju baru dari milah !! Thank you milah untuk baju lawa ini. Happy sampai aku posing-posing pagi tu hahahha...memang sesuai sangat !! Ye laa kekadang kita tengok orang pakai lawa, kita pun beli la pakai. Padahal dan rupa pokok renek berjalan. Tapi kita tau kita nampak totally superb dengan baju kurung moden ni.



Kedua, ucapan terima kasih buat teman sehidup semati ! Terima kasih bagi surprise ni. Memula potong kek jam 11 malam dan kemudian siap hantar bunga kat pejabat. Malu amat !! Tapi kolin happy, syukur kelahiran dan sambutan ulangtahun kelahiran tahun ini manis sangat. Terima kasih BFF sekatil !!





Buat korang semua yang wish kolin dalam wasap, FB, IG dan Tweet kolin hargai sangat. Yang call nyanyi lagu happy birthday pun ...terima kasih wei...Happy!!

Yang wish pelok, ciom semua i suka !!! 
Sayang korang sampai mati !!!

Happy belated birthday to me!!!
Kita tidur dulu hahahahha

throwback gambar pre-anniversary getaway di AVANI Sepang 

Love, 

Kolin Zainal 

1 comment:

loving me..loving you