Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

Tempahan manik ada lagi !!

Assalammualaikum dan salam sejahtera

REZEKI tak pernah salah alamat!!! Sebenarnya rezeki kolin memang dengan menjahit manik. Dulu cari duit raya, duit nak travel sana sini dengan bermanik. Lepas tu tak larat, kolin stop promote dah. Maklumlah mencari masa, dengan sibuk macam-macam. Tapi pelanggan setia kolin memang ada aje menempah. Dan yang terbaru, kolin buat simple sahaja. Ala-ala bracelet atau gelang. Agak berat tapi nampak mewah laa..sesuai untuk kain cotton ni. Terima kasih menempah ye sis





Di mana ada usaha, di situ ada kejayaan. Semoga kolin lebih rajin mencari job memanik hahahha. Boleh la beli gelang emas baru oii. Yang ini kolin caj RM80 sepasang. Nak tempah email kita tau...



Babai,

Kolin Zainal 

6 comments:

  1. Tuuu diaaa...bukan main berat lagi manik-manik dia!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki juga ni dpt tempahan jahit manik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa..apa yang boleh cari income semua kita sapu sis

      Delete
  3. Nanti aku post baju bat ko nok...nak buat simple kat lengan ngan bahagian leher je

    ReplyDelete

loving me..loving you