Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

Makan ala ShellOut tapi Murah di Zombie Seafood

Assalammualaikum dan salam sejahtera


Buat kaki yang suka makan seafood atau makanan laut, sila baca entri kolin kali ini dengan teliti okay. Kerana hari ini kolin nak kongsikan tempat makan romantik dan murah dan berbaloi yang terletak di Kampung Melayu Kepong. Siapa yang tak tahu lokasi, tempat ini dekat betul dengan FRIM. Atau nak lagi mudah korang waze terus ZOMBIE SEAFOOD kolin gerenti korang jumpa. Mulanya kolin asyik lalu lalang kawasan ini. Tak tahu pun ada kedai ini. Tapi sebabkan banyak lampu menarik, malam tu kami terus bercadang nak makan malam kat sini. Kiranya kolin pemalas masak lah pada malam tersebut leerr..kita pi makan sini aje






Dan inilah dia Zombie Seafood, kalau tengok Instagram mereka dah femes lah. Cuma kolin aje baru perasan, tapi dalam media sosial memang kolin tak pernah perasan pun restoran ini.


Berkonsepkan terbuka, ada juga ruang berbumbung. Tapi kolin suka yang terbuka disirami lampu malap tu hihih.




Pakej ini makan untuk 4 ke 6 orang dan nasi putih 4 diberikan secara percuma. Memang kecik laa, nak nasi lagi boleh aje minta tambah hihih





nampak aje sikit. Tapi tu membukit tu....siap ada ikan siakap sekor atas sekali. Ada 3 jenis sos, kami ambil thai cili sauce. Jadinya hidangan manis-manis pedas lah. Kolin ambil set ini dah 4 gelas ais kosong. Kita dah kurangkan air manis uolsss.. Semua sekali bil kami RM92.00 sahaja. Happy Combo RM89 + nasi kosong 2 RM3.00 dan air kosong tu FREE! Haaa ...nasi tu satu RM1.50 lah. 




Makan sedap kannn.. habisss licin korang oii. Jangan lupa datang sini kalau nak cuba masa dapat gaji nanti tau. Pssttt... Senin gaji dahhh hihi




Babai korang

Kolin Zainal 







2 comments:

  1. Makan ngan kengkawan ok lagi beb layan shellout..kalau ngan family xde makna diorang nak makan macam ni..nak- nak mak abah SA..hahaha...macam dah xde pinggan katanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah kalau kita suka laa..tak payah basuh pinggan kannn

      Delete

loving me..loving you