Wednesday, January 9, 2013

Tutti Frutti

assalammualaikum
semalam kan..masa otak dah semak sangat kat opis kami ni ambil kesempatan keluar minum sekejap untuk segarkan otak. alahai tak jauh mana pun..Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Di sini mereka baru saja membuka cawangan Tutti Frutti. Aku kan rupa orang kampung hahahah...so pergilah mencuba forzen yogurt. Yogurt adalah salah satu kegemaran aku dari masa kecik-kecik lagi. So frozen yogurt adalah new thing to try for me.
Nak dijadikan cerita, tutti semalam adalah ditaja oleh cik peja, aku paksa dia sebab dia nak belanja cik mastura aje. mana adil kan??!! aku pun dia kene lah belanja jugak..haa terima kasih lah peja oii..
so aku yang pertama kali mencuba ambil perisa death by chocolate dan grape..buh la smarties and sprinkle with chocolate rice. Dan harga tutti aku pada hari itu RM7.48 ok..mahal kan. untuk makanan yang sihat ini..mahal la..yang peja dan mastura memang berbelas ringgit malaysia lah. Tapi disebabkan mereka memang dah suka dan gian memang duit di tangga kedua lah kann. Kemahalan harga ditolak tepi yee..

aku, mas dan peja...aku lah paling ceria kann hahahha


bagi aku...tutti frutti ni nice desert to try lah. nanti kolin pun nak belanja anak anak dan suami lah pekena tutti frutti nih. haa mana tau ...bole kami melepak lepak kan diri hehehe
so kepada sesiapa pengemar yogurt biasa sebelum ini, boleh mencuba tutti frutti yang frozen.
good thing to try for 2013...new start to cheer up your day
cuba yee..



p/s: sharing yee..bukan showing off..

2 comments:

  1. zura blm prnh mkn lg..mmg mahal sbb timbang kan.. huhuhuh

    ReplyDelete
  2. ha ah zura..agak mahal. tapi kalu ada lebih sikit boleh lah try saja saja ...

    ReplyDelete

loving me..loving you