Friday, January 25, 2013

Coretan di Gambang

Assalammualaikum

ini lah gambar pertama bagi tahun 2013 kolin yang berkursus di Gambang. So jum tengok gambar-gambar di sana semasa kolin berkursus. Di sini kami selitkan sekali sambutan hari lahir tuan pengarah kami yang ke 25 oopssss...hahahha..stay young yaa..age just a number...

keseluruhannya sangat sangat happy dan sangat sangat seronok. nak bercerita apa yang kami lakukan kat sana pun boring aje. sebab kebanyakkan berbincang pasal kerja.
so ini di antara gambar-gambar seronok yang kolin mampu share. sekali lagi, gambar di taman air takde sebab kamera lupa bawah..cess

kami lah jurulapor kali ini..reena and me!


dinner time




my working station. that nine west bag bought from http://usaboutique.blogspot.com/ with superb price...heheh


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you