Friday, January 11, 2013

pearl tabur


Assalammualaikum

Baju ni adalah milik kamilah. Kain warna biru dah aku warna ungu, aku hantar jahit kat kak mun dan pakej aku buat manik tuk dia. Manik yang dia nak kali ini yang ringkas dan tak mau datin type macam selalu. So atas permintaan aku pun buat lah. Dan semua ini FREE sebab birthday Nor Kamilah Ismarani pada 7 Januari yang lalu. So kolin sponsor duit upah baju dan manik siap untuk kamilah pakai pergi mengajar di sekolah.

Buat kawan ku

Selamat Ulangtahun Kelahiran
Semoga dikabulkan cita citamu, diperluaskan rezeki mu
dipermudahkan kehidupan mu, diberi limpah kebahagian dalam hidup mu
semoga ko berbahagia dan di bawah lindungan Yang Maha Esa selalu..

love u deary friend...
kau lah sahabat dunia dan akhirat..

4 comments:

  1. amin...kolin kawan mu ni dah ade baby ke?? lama tak dengar cerita die

    ReplyDelete
  2. milah belum ada rezeki lagi.
    skrg mengajar di sekolah seksyen 13 shah alam

    ReplyDelete

loving me..loving you