Monday, January 1, 2018

Happy new year 2018

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

Dah masuk tahun baru 2018....
Sekejap ajeee..dah habis setahun kehidupan. Ikutkan 2017 memang banyak memberikan pengalaman manis buat kolin. Walau pun begitu, Ada jua la perkara-perkara yang menyentap perasaan. Tapi kolin buat keputusan nak lupakan semua dan biarkan semuanya berlalu pergi. 

So azam baru nak FOKUS. Fokus pada perkara yang baik-baik sahaja. Yang negatif semua nak tolak tepi. Lepas tu azam nak tambah simpanan untuk hari susah Nanti. Tu antara yang kolin fikirkan untuk awal tahun Ni. Seperkara lagi yang kolin aim nak pergi umrah dengan mama. Semoga Dana umrah kolin cukup la 2018 Ni Kan.



Sebelum terlupa, disini kolin menyusun 10 jari kepada semua. Kalau Ada salah silap, maafkan kolin ye. Tak Ada apa kolin harapkan selain kemaafan korang.

Semoga 2018 membawa lebih ketenangan dan kebahagian kepada semua yang singgah blog alialisakreatif ini.

Nota kaki: 
sahabat baik saya KEHILANGAN bonda tersayang pada malam 30 DISEMBER 2017 yang lalu. Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang-orang beriman. Sorry Milah aku Tak datang sabtu tu seperti yang aku janji. Sorry


2 comments:

  1. Selamat Tahun baru Kolin. Semoga tahun ni memberikan lebih rezeki dan kegembiraan kolin dan keluarga

    ReplyDelete
  2. Happy new year 2018..smoga apa yg di impikan dipermudahkan...aaminn

    ReplyDelete

loving me..loving you