Tuesday, January 23, 2018

Kolin dalam BULETIN UTAMA TV3

Assalammualaikum & salam sejahtera

Haa....korang mesti dah nyampah kan hahahah. Asyik lah kolin cerita pasal kempen Milo tu. Ini last ni..terakhir tau. Kenangan kena simpan, kena ukir dan kena lah di abadikan. Kolin abadikan kenangan kolin dalam saluran youtube Alialisakreatif Blogspot untuk tontonan keluarga, kawan-kawan dan kepada siapa yang sudi. Yang tak sudi dan kalau niat menonton lepas tu nak doakan yang tidak baik, lebih baik berdiam.  Ha..kurang sikit dosa korang, tak bertambah la pahala aku kan. 


Ker memang korang nak bagi kolin pahala free hahahaha. Okay lah, habis bab tu, kolin nak share lah kegembiran seorang kolin. Keluar BULETIN UTAMA TV3, 3 JANUARI 2018 tau. Alhamdulillah, syukur dengan semua peluang yang kolin dapat ini. Memang la asyik kena bahan KAKAK MILO, MAK MILO tapi ada kisah. Kenangan tu terlalu manis tau. Macam MILO hahahah. Buat semua yang sudi, inilah dia rakaman kolin di dalam Buletin Utama TV3. Seronok sangat masa ini, sebab kolin terus terang tak tahu yang akan keluar. Tengah makan nasi sekali eh eh eh...kami sekeluarga keluar TV kat berita.

Masa tu sedara mara, kawan-kawan semua duk cakap dan update. Wasap group memang busy lah dengan tahniah dan suka dan sebagainya. Seronok, jiran-jiran pun banyak yang tengok, jadi meriah rumah flat kami tu hahahha. Alah...sesekali, bukan nak riak pun. So korang, jangan nyampah, jangan keji, jangan kecam. Tengok video kami duk dendiam naaa.....



Yang benar Mak Milo,


Kolin Zainal 

5 comments:

  1. tahniah mak milo..yg tk suka tu abaikan...kolin update utk kenangan

    ReplyDelete
  2. Happy for you kolin..suara sumbang abaikan aje..ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah di..kecaman tu kita bior ler ye idak

      Delete

loving me..loving you