Thursday, January 11, 2018

Happy Birthday Milah !!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Haii korang..semoga hari ini 11 Januari 2018 membawa lebih banyak rezeki untuk korang kan. Hari ini kolin nak cerita bagaimana sambutan birthday Milah yang ke 18. Buat pengetahuan korang semua kawan kolin ni baru sahaja kehilangan bonda tersayang pada 30 Disember 2017 yang lalu. Oleh itu sambutan hari lahir dia kolin buat ala kadar yang mungkin bagi mengingatinya.

Disebabkan masing-masing sibuk, kolin hanya buat surprise aje lah. Niat nak hantar hadiah atau apa sahaja terus ke rumah atau pejabat dia ajelah. Terus terang kolin pun mengodek laa Instagram yang menjalankan bisnes ini kan. Ada dekat 10 kedai Instagram kolin terjah dan minta buat surprise. Maklumlah jam 6.00 petang baru kolin nak, dan minta hantar esok pagi sebelum jam 11.00 pagi. Macam-macam juga karenah IG Seller ini, padahal kolin tak minta yang bukan-bukan pun. Siap bagi bajet kolin dan terus kolin cakap ikut lah design apa yang boleh diberikan melalui bajet tu. 

Rezeki menyebelahi kolin bila jumpa IG seller yang baik hati !!





Terima kasih buat Ribbons & Petals sebab berjaya buat kawan kolin happy. Sukses dalam penghantaran dan yang paling penting lawa sangat dia punya arrangement tau. Kawan kita suka awak...buat korang yang nak buat surprise area Shah Alam boleh lah hubungi IG Seller ini hari ini dan tunjukkan kasih sayang kita kan. Simple aje, tapi cukup bermakna buat si penerima tau.

Buat kawan ku Nor Kamilah Ismarani, aku sayang ko sampai mati!
Semoga persahabatan kita sehingga ke liang lahad dan ku doakan ko sentiasa berada di bawah lindungan Yang Maha Esa.




Happy Birthday Milah !!!! 


Yang benar, 

Milah ajak kolin pergi BALI lagi hahahahah

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you