Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

DAH LAMA SETIA BERSAMA NIVEA

Hello korang! Kali ini nak share salah satu produk yang memang suka kolin pakai dan beli dari zaman universiti sampailah dah sekarang.

Kolin bermula dengan deodorant dia tau. Masa tu kat zaman Uni kan memang bergelut dengan masalah deodorant. Masalah kolin tak mau ada bau 'ketiak' yet kolin tak suka yang berbau. Kunun nak yang simple. So satu hari, masa melepak dengan kawan dia suggest kolin NIVEA. So terus beli pakai...dan terus melekat sampai sekarang. Sebab dia bau bedak..very lembut. Tak melekat kuat sampai tenggelam bau perfume. So memang terbaik.


Dan sekarang kolin suka losyen dia, krim badan, mandian dan segala-galanya. Dan yang terbaru, tu dia pencuci muka dari NIVEA Rosy White Hokaido Rose. Sekarang kolin pakai green tea untuk cuci muka. Tapi disebabkan ada peraduan kat Guardian Malaysia, kita grab lah. Since memang jenama ini tidak pernah mengecewakan kolin.

So korang pernah pakai NIVEA tak?

1 comment:

loving me..loving you