Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

PERTAMA DI MALAYSIA 64MP QUAD CAMERA SNAPDRAGON - Pelancaran telefon pintar realme XT di Malaysia

realme Malaysia hari ini secara rasmi melancarkan realme XT, telefon pintar pertama di Malaysia yang mempunyai 64MP Quad Camera Snapdragon. ​Ia adalah yang pertama Malaysia di mana menyediakan resolusi gambar yang terbaik dengan butiran yang tidak dapat diperkatakan untuk pengguna mereka. Untuk model realme XT, ia memberikan pengguna - kebebasan untuk berkongsi kreativiti mereka melalui fotografi.Dilengkapi dengan sensor Qualcomm® Snapdragon ™ 712 dan 64MP resolusi tinggi dengan penambahan teknologi Tetracell dan 3D HDR, realme XT memastikan anda mengambil gambar dengan jelas dan terperinci. 


"Sebagai sebuah syarikat yang digerakkan oleh anak-anak muda, kita tidak hanya memahami pasaran sasaran kita tetapi kita berbangga untuk mengatakan bahawa kita juga ingin berkongsi   citarasa yang sama dengan mereka iaitu ‘Dare To Leap”.. realme telah membantu berjuta-juta pengguna setia di seluruh dunia, terutamanya anak muda untuk mengejar impian atau cita-cita   mereka dan mencapai matlamat mereka. Kini dengan realme XT, ia terus membantu pengguna telefon pintar untuk melangkah sedepan lagi dengan lebih bertenaga. Dengan semua ciri-ciri ini ada di dalam satu telefon pintar, kini pengguna mempunyai keupayaan untuk merebut detik-detik bergerak maju ke hadapan dengan segala cabaran yang ada tanpa risau. -kata ​Tiffany Teh, Brand Manager of realme Malaysia​.
 
Realme XT dikuasakan oleh kelajuan jam 2.3Ghz Snapdragon 712 AIE bersama-sama deng sensor ultra resolusi tinggi 64MP, mempunyai binning piksel pintar empat-dalam-satu, f / 1.8  aperture besar, dan kanta 6P dengan pengumpulan cahaya yang unggul keupayaan, memberikan realme XT setanding dengan fotografi peringkat perdana. realme XT juga mempunyai Gorilla Glass 5 di bahagian depan dan belakang reka bentuk kaca melengkung yang terdapat dalam dua pilihan warna ceria - Pearl Blue dan Pearl White. 


Kamera quad perdana realme XT yang dibentuk dengan sensor 64 MP GW1 Samsung untuk kamera utama, lensa sudut lebar 8MP, kanta makro 2MP dan kanta potret 2MP bersama-sama dengan 16MP Sony pada kamera depan, menghasilkan gambar yang tiada  tandingan yang kelihatan segar dan terperinci walaupun anda mengezum masuk. Realme XT menyokong rakaman video 4K pada 30fps, rakaman video HD 1080p pada 30fps / 60fps,rakaman Video HD 720p pada 30fps / 60fps, dan gerakan perlahan sehingga 960fps. 

realme XT ini mempunyai skrin penuh iaitu 6.4 inchi dan tekstur skrin Super AMOLED. Model ini juga dilengkapi dengan dual nano-SIM yang doperluas melalui slot kad microSD hingga  256GB.  realme XT juga dilengkapi dengan teknologi terkini iaitu menggunakan cp jari. Selain itu ciri-ciri yang dinantikan adalah Dolby Atoms. Ia menggabungkan pembesar suara superlinear           dan penguatkuasa pintar yang menggandakan kelantangan audio dan meningkatkan kualiti  bunyi untuk pengalaman audio terbaik. 

realme Power Bank realme Malaysia turut mengeluarkan power bank dengan kapasitii 10000mAh. Bateri litium dengan pengecasan cepat 18W serta ada 2 ports USB Type A dan Type C. Boleh dicharge power bank dan telefon pintar serentak. 2 warna bleh dimiliki samada kuning atau kelabu lso bi-directional so you can fast-charge your power bank and phone at the same time. 

realme Buds 2  Pengguna boleh menikmati premium earphone 11,2mm bass yang terdiri daripada Multi-layer Composite Diaphragm dan Daikoku Voice Coil Jepun.Reka bentuk kapsul coaxal membolehkan gegelung alih 11.2mm untuk menyampaikan muzik Hi-Fi tanpa sebarang gangguan.

realme Buds Wireless  Aksesori terbaru yang dibawa kepada peminat oleh realme. Kerjasama dengan pengeluar muzik terkenal dunia dan DJ,Alan Walker. realme Buds Wireless ini mempunyai konsep reka bentuk yang minimalis yang dibuat daripada gel silika yang mesra logam dan kulit.

Sambungan magnet menjadikannya lebih mudah untuk menyimpan dan pada masa yang sama berfungsi sebagai suis. Ia secara automatik akan dihidupkan dan disambung ke peranti apabila dipisahkan. Ia akan dimatikan secara automatik apabila disambungkan

Alan Walker telah bekerjasama dengan pasukan pakar penalaan akustik dari realme untuk memastikan pengguna mendapat respons bass yang paling tepat dan kuat dengan DinamikBass Boost (DBB). realme Buds Wireless mencipta pengalaman mendengar yang          menakjubkan, terutama untuk muzik elektronik. 

Untuk realme 5 (terkini) Version Warna Tarikh Penjualan 3 + 32 GB Crystal Purple  11.11.2019 at 12 am; RM499 (Flash sale 11.11) RRP: RM549  Crystal Blue 


 Sempena 11.11 , Lazada akan membuat penjualan untuk realme 5 (3+32 GB)akan diperkenalkan sebagai model eksklusif dalam talian sebenar dan promosi khas akan dikongsidi platform ini. 

Pada yang membeli realme XT di Lazada pada 11.11, anda bakal membawa pulang secara PERCUMA beg realme berharga RM 159.

Untuk realme XT dan realme 5 (3+32 GB) akan dijual secara ekslusif di platform Lazada.Untuk maklumat lanjut bleh layari di ​http://bit.ly/rmlazada

11.11.2019 at 12 am realme Power Bank : RM129 realme Buds 2 : RM39(flash sale 11.11)/ RRP RM49 realme Buds Wireless : RM149 


 
Untuk realme Buds Wireless sahaja, pre-order akan bermula dari 30.10.2019. Segala aksesori yang disebutkan di atas akan juga dijual secara eksklusif di Shopee semasa Jualan 11.11 Big        Sale.  Untuk lebih lanjut, layari ​ ​http://bit.ly/realmeshp Untuk mengetahui dengan lebih lanjut produk realme, layari ​ ​https://www.realme.com/my/

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you