Thursday, December 14, 2017

KONGSI: Tarikh Gaji Penjawat Awam 2018

Assalammualaikum dan salam sejahtera
 
Dalam masa 2 minggu lagi 2017 bakal meninggalkan kita semua kan. Dah masuk tahun baru 2018, perkara yang paling penting untuk semua penjawat awam adalah tarikh gaji lah. Dengan itu kolin nak share dengan korang semua tarikh-tarikh gaji bulanan bagi penjawat awam di Malaysia. 
 
 Penting tau tarikh ini. Penting terutama untuk yang bekerja gomen lah. Sebab mereka nak susun bajet kan. Tengok lah gaji yang kritikal tu 25 jan dah gaji, 8 Feb masuk gaji bulan kedua. Lepas tu puasa sampai 22 mac weeeiii lama tu. Rasa kolin masa hari raya pun bergaji awal tau. So buat semua yang terlibat kolin ucapkan ALL THE BEST !! Susun lah kewangan anda semua dengan bijak. Jangan kita perabis lepas tu berhutang orang. Orang pun sesak tau !
 
Jadual gaji 2018 ini pun penting juga buat peniaga online kan. Setiap kali gaji gomen lah sale naik melambung, betul tak!
 
Buat penjawat awam uruskan kewangan anda dengan baik ok. 
 
Ikhlas dari 
 
Kolin yang membebel

2 comments:

loving me..loving you