Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

Travel & Shop dan menang besar dengan ERAMAN
 assalammualaikum dan salam sejahtera

Buat korang semua, ERAMAN adalah rangkaian terbesar di semua lapangan terbang dan juga duty free market yang ada di Malaysia. Siapa yang kerap pergi travel atau melancong tu sure kenal apa itu ERAMAN kan. Kini ERAMAN SHOPPING EXTRAVAGANZA 'Shop & Win Contest' dilancarkan bagi semua pengunjung dan yang datang membeli belah di ERAMAN berpeluang memenangi beg dari Designer terkemuka, barang kemas ekslusif atau bawa pulang saja MAZDA CX5 yang baru !!!


 Menurut YBhg, Datuk Badlisham Ghazali, Managing Director of Malaysia Airports Holding Berhad, ini adalah kali kedua peraduan seperti ini di adakan. 'Shop & Win' yang bakal dimulakan pada 1 Ogos sehingga 30 September 2016. Pada tahun ini Shopping Extravaganza akan memberi peluang kepada semua pengembara di mana sahaja untuk menghargai mereka dengan semua hadiah ini yang ditawarkan ini. 

Untuk memenangi peraduan ini, pengunjung hanya perlu membeli belah minimum RM250 dalam satu resit atau boleh gabung resit juga. Isi borang dimana-mana kedai yang menyertai ERAMAN outlets di International Airport Kuala Lumpur, Kuching, Kota Kinabalu, Penang dan juga Langkawi, Airport Labuan, Kota Bharu, KLIA2 dan Gateaway@KLIA2.

Kali ini, sponsor Pernord Ricard telah menawarkan penambahan pada borang penyertaan dengan pelbagai lagi hadiah untuk dimenangi iaitu smart phones dan gadget untuk para pelanggan. 

Pada anjuran kali pertama ERAMAN Shopping Extravaganza ''Shop & Style" dijalankan pada Mac dan April 2016 telah menerima lebih dari 50,000 penyertaan. Dan akhirnya Lee Kai Kwong dari Malaysia telah membawa pulang hadiah utama iaitu Honda City 1.5 S untuk pembelian beliau di dalam satu reist sahaja tau.
So mana tahu kali kedua ini korang pula berjaya bawa pulang kereta baru kan. 
Sementara itu Ms. Wu Fong Hei dari China memenangi percutian ke Scotlanda dan pemenang utama bagi Pernod Ricard juga. 

Bagi kempen 'Shop & Win' kali ini, ERAMAN ingin melangkah terus dan berkerjasama dengan semua peniaga dan pelanggan di ERAMAN. Kali ini ERAMAN mengharapkan lebih lagi pernyertaan dari kali pertama tau. Sebab seperti yang dijanjikan hadiah yang lebih lumayan menanti korang semua.

Kepada semua kaki jalan, suka travel sana-sini, jangan lupa ambil peluang dan sertai lah peraduan ini. 
Dengan shopping RM250 anda terus layak menyertai peraduan yang sangat mudah ini. 

So jom Yogjakarta !!! eh eh.....soon...AADC Feeling.

Jangan lupa korang shopping di ERAMAN ok !!

Love, 

Kolin Zainal 
No comments:

Post a Comment

loving me..loving you