Wednesday, December 12, 2012

Layanan Buruk!

Assalammualaikum

Rasa macam nak marah aje dengar berita dalam radio sinar pagi ni. Pasukan harimau malaya kita mendapat layanan buruk di sana. Dah la diberikan padang awam dan hanya dibenarkan bermain separuh padang. Menurut maklumat lagi, padang awam tu sangat daif ..aiyoo..come on Thailand!..takut kalah ke..pasal bola aje kut..nak bagi layanan macam tu.

Menang atau kalah memang dah jadi adat permainan bola sepak. Perlu ke tunjuk "attitude" sampai macam tu sekali. Tu aku rasa dema nak saiko pasukan harimau malaya lah tu. Anyway, di harap semua pemain kita dapat meletakkan isu layanan buruk ini ke tepi dan fokus pada kemenangan kita. Kita haruss menang..wajib menang. Come on Harimau Malaya!!

Tak sabar nak tengok perlawanan esok jam 8 malam di TV1 nanti. Doakan sangat sangat kejayaan harimau malaya nanti.

Harimau Malaya Selamanya!!


6 comments:

  1. hikhik..semangat rimau mu kolin....sukeee..auummmmm..go go harimau malaya

    ReplyDelete
  2. memang..kata dema padang rupa bendang..memang kalah ler ko thailand

    ReplyDelete
  3. ntah2 tu sume raja gopal je dok propa, nnt klo Harimau Malaya kalah ada la alasan dia nk cover line.. hahaah !

    ReplyDelete
  4. jangan laa...tak mau kalah nak menang jugakkk hahaha zura

    ReplyDelete

loving me..loving you