Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review

gambo passport

assalammualaikum

korang ingat tak dulu, kalu nak tangkap gambo pasport mesti kene p foto zzoom atau kedai gambar cina lama lama. dan pastinya gambar pasport tak pernah yang cantek ok..puas aku posing camner pun..huduh aje gambo aku. stress ok!!

anyway sekarang semua dah canggih, so gambo passport di 'enhance' kan oleh beberapa kepakaran orang orang disekeliling aku..nak dijadikan cerita. satu hari opis aku gempar semua nak gambar pasport nak buat apa ntah..lupa aku. So kami pun kata..malas laa nak p foto zzoom bukan lawa pun nanti gambar aku hihih. Sekali kawan aku si sufia hafizah (dia ni memang kepala sengal alam sikit) kata.."ok jum p pantry, aku bukak foto zzoom" haa kooooo

kami ni semua pergila pantry opis, terlupa yang pantry opis punya partition tu memang warna biru air. Sufia letakkan kerusi dan suruh kami duduk, dengan selamba dia pun snap gambar lepas seorang sorang dan sorang..aku memang confuse..
sekali bila dah print ...wah lagi lawa dari foto zzoom ahh..kerlass ko sufia hafizah mohd zuki!!!

Disebabkan idea kreatif ko sufia...aku snap gambo pasport kali ini dengan tujuan mencari tempat baru. Tempat mencari rezeki yang baru bagi mengembangkan otak aku..doakan aku dapat lah kerja ini..so inilah gambar pasport aku yang digunakan untuk meminta kerja baru. Semoga dapat memikat hari para juri dan panel nanti...jeng jeng jeng


amazing kan..duk kat pantry..dpat gambo macam ni. tima kaseh kat cik tiramisu atas pengunaan hp samsung ko yang canggih tu hihih. kolin berharap ngan gambor yang super lawa ni aku dapat lah kerja baru hahahha...dan sufia hafizah...thk you so much!!

doakan ye kawan kawan..kata DMFK doa kawan kawan mustajab!!

 

2 comments:

  1. hamboi cik kiah, sakan memanipulasikan rete kompeni sebaik mungkin.. hahahaaha !!

    gud luck kolin, semoga dpt keje baru yg lagi best & lg banyak gaji !!!

    ReplyDelete
  2. hahhahha ruang pantry aje cik jemah oii. doakan ye..keje baru keje baru ...saya nak tempat keje baru

    ReplyDelete

loving me..loving you