Monday, July 3, 2017

Mood ke laut

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Ya ampun !! Memang merundum dah blog ahahhaha. Bulan puasa yang lalu memang kolin langsung tak de mood nak update apa pun. Pergi event pun jarang-jarang, kesudahannya blog ini pun dah bersarang labah-labah. Tapi Alhamdulillah ada juga yang sudi baca blog kolin. Setakat sehari 1k orang buka dan baca, boleh lah kan daripada tak ada langsung. 

Tapi jangan risau, lepas ini memang kolin akan update hari-hari. Korang jangan lah lupa singgah blog kolin tau. Terima kasih banyak-banyak kepada semua readers yang selama ini menyokong. Cewaah ko kolin, perasan nak mampus hahahhahah

So inilah entri pertama bulan Julai 2017. Semoga kesedihan yang ada terus berlalu pergi dan kolin bersemangat untuk berblog kembali. Memang orang cakap senang aje nak jadi blogger. Tapi kalau tak rajin, tak maintain, tak buat kerja memang tak ke mana lah. Tu kalau tengok blogger otai ni memang rajin update hari-hari. Suka berkongsi apa saja kisah yang boleh memberi kebaikan kepada orang lain. 

So semangat Julai 2017, mulai hari ini kolin akan rajin dan buat kerja baik-baik. So korang semua !!! Terima kasih membaca πŸ‘„

Love

Kolin Zainal 

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you