Monday, July 24, 2017

jahit manik dalam masa sehari !

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Sebenarnya bukan lah sehari. Tapi disebabkan kolin bekerja dan masa yang ada malam sahaja. So kalau total out semua jam memang tak lebih 24 jam pun kolin siapkan manik ni. Maklumlah sejak akhir-akhir ini kolin jam pukul 11 malam aje memang dah mengantuk sangat. Mungkin letih di tempat kerja dan letih merayap-rayap itu yang malam aje cepat nak beradu. Lagipun tidur kan kena 8 jam dah menganjak umur ni hehehehe

Ini tempahan dari jiran kolin. Dia hantar rabu malam dan malam jumaat tu nak pakai. Itu yang marathon la kolin jahit manik ni. Request nak warna warni, selain tu tak ada permintaan lain. Itu aje lah yang sempat kolin fikirkan untuk design manik baju akak ni. 





Ok lah design simple macam ni kan. Sebabkan nak cepat, nak laju, nak segalanya hihih, itulah design nya. Semoga jiran kita suka dan tempah lah lagi kalau sudi ye. 

Love, 

Kolin Zainal 

1 comment:

  1. kau tangan pantas kak...hantar seminit pun boleh siap..hahahaha..LOL..melampau gila seminit :P

    ReplyDelete

loving me..loving you