Saturday, July 29, 2017

Gambar kami dah siap !! - Promosi Photoshot Amal Raya dari CVS Production & White Studio Malaysia

Assalammualaikum dan salam sejahtera
                                                  
Mesti korang perasan minggu lalu dan sebelum ini kolin ada berkongsi cerita yang kolin akan bergambar sekeluarga di studio. Akhirnya dah siap pun gambar kami.  Kami mengambil Promosi Photoshoot Amal Raya dari CVS Production tau. Kami sekeluarga ke White Studio Malaysia yang terletak di Petaling Jaya hari tu. Tak susah pun cari location kami guna Waze aje terus sampai

Maklumat lanjut mengenai CVS Production 
& White Studio Malaysia 

Inilah dia White Studio Malaysia. Cantik dan bersih. Ada toilet, tempat tukar baju dan yang paling best staff dia mesra. Masa sampai kolin dan keluarga touch up la sikit. Maklumlah nak tangkap gambar raya lawa-lawa. Dan sesi fotografi pun bermula. Terasa macam model sekejap hahahahah. 


Buat korang yang nak ambil kesempatan dengan promosi ini kena cepat tau. PROMOSI BERAKHIR 6 OGOS 2017 ni.. So baik cepat whatsapp nombor yang ada dan buat tempahan. Nanti gambar lawa-lawa boleh lah buat kenangan sekeluarga. Kolin memang tak sabar nak gantung kat rumah. Maklumlah bergambar di studio ni sekali sekala kan. So mesti lah nak gantung kan.

Ini keadaan White Studio Malaysia di PJ dan inilah hasil gambar kami sekeluarga yang dah siap


Terasa mcm wedding photography lak hihi. Maklum la bulan ogos ni dah 13 tahun kami kahwin. 




Yeayyyy lawa tak gambar family kami



Buat korang yang masih nak dapatkan promosi ini boleh ke www.instagram.com/CVSProduction dan lihat sendiri promosi yang dijalankan. Lagi senang Whatsapp ke nombor ini 
016-6664034. Lagi seronok korang berphotoshot sambil menderma. Hanya RM49 untuk 15 minit, white studio, 10 edited pictures untuk 4 orang dan soft copies 15 gambar. Haaa..nak print bawa aje soft copy tu dan print.


Inilah 2 orang budak sepet hihi

Kalau ada yang nak amek Lisa jadi model baju kanak-kanak pun boleh kan. Korang rasa ada talent tak hihi

Terima kasih CVS Production untuk pengalaman ini. Kami sekeluarga happy giler…Pengalaman baru buat kami dan paling best boleh lah aku berangan jadi model muslimah ahhahaha. Dedulu zaman belajar jadi model, sekarang model di rumah aje lah nampaknya. Jadilah dapat jadi model acah-acah sehari 


Membebel panjang tak guna, baik korang pergi booking waktu sesi fotografi korang sekeluarga sebelum tarikh promosi 6 Ogos tu tamat. Jangan lupa follow Instagram CVS Production sekali okay.

Terima kasih kerana sudi membaca entri ini.

Love,

Kolin Zainal



No comments:

Post a Comment

loving me..loving you