Saturday, May 6, 2017

Layan Lagu MAAF dari Biru Band


 Assalammualaikum dan salam sejahtera
 
Buat korang semua yang baru nak mengenali kumpulan Biru Band, suka lah hati kolin nak share dengan korang semua mengenai lagu terbaru  mereka iaitu Maaf. Buat peminat muzik tanahair yang sukakan lagu-lagu yang terbaru dan segar korang boleh lah dengar terus lagu mereka ini di semua link yang dinyatakan di bawah ini.
 
 
Haa….bukan sikit kan saluran media yang boleh korang download dan dengar lagu terbaru mereka. Tapi sebelum korang dengar lagu terbaru dari mereka kolin nak kongsikan bait-bait lagu atau orang kata lirik lagu mereka yang terbaru ini.
 
Lirik penuh:
Sayangku maafkanlah
Aku yang harus sendiri..
Sendiri tinggalkan dirimu
Maafkan bila aku pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah

*Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

Sayangku maafkanku
Pernah menyakiti hatimu
Pernah melukai jiwamu
Maafku mengalah
Maafkanlah bila cinta ku tak bisa memaksa
Kerna cintamu bukan untukku

**Sungguh aku tak bisa mempertahankan semua
Kerna ini yang terbaik tuk kita

Ulang *
Ulang **
Ulang * & **
Maafkan aku
 
 
Buat yang tidak mengenali anggota kumpulan ini. Inilah gambar mereka !

 
(1) Ringtone download code
Maxis CallerRingtones -- Dial *131*563937# tekan Call/Hantar
DiGi CallerTunes -- Dial *233*1330489# tekan Hantar/Call
Celcom CallMeTones -- Dial *323*282685# tekan Call/Hantar
U Mobile ColourTones -- Taip CRM 6371645 dan hantar ke 28383
 
Itulah dia Biru Band dengan lagu terbaru mereka MAAF. Buat yang nak jadikan ringtone handphone atau nak dengar lagu ini, sila lah klik mana-mana laman web yang bersesuaian dengan korang. Segalanya mudah sekarang kan, semuanya di hujung jari. Buat Biru Band kolin nak ucapkan tahniah !!! Tahniah atas penghasilan lagu yang ohsemmmm iaitu MAAF.
 
Love,
 
Kolin Zainal


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you