Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

Gema Ramadhan di The Venue, Shah Alam

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Buat kawan-kawan yang nak menambah listing buat berbuka di bulan puasa nanti, kolin ada satu tempat baru yang boleh korang cuba. The Venue Shah Alam yang terletak di seksyen 15 Shah Alam (sila waze tau), yang baru dibuka ini menawarkan pakej berbuka puasa Gema Ramadhan yang menyajikan lauk pauk tradisi kampung pada harga RM63 nett untuk dewasa dan RM43 nett bagi kanak-kanak berumur 4-12 tahun. Bermula dari 6.00 petang sehingga 9.30 malam, dari tarikh 27 May 2017 nanti korang dah boleh telefon di talian 019-8585825 untuk tempahan buat berbuka bagi sekeluarga. Untuk yang nak pergi kolin memang cadangkan korang waze ok. Alamat No. 15, Jalan 15/22, Seksyen 15 Shah Alam Selangor memang mudah untuk di cari. Tapi elok waze ok, sebab tempat ini tempat baru sangat. Buat yang nak tengok bagaimana lawanya lokasi ini sila ke laman web sosial mereka ok 


Ini diantara menu yang ada buat korang berbuka nanti.


Jadi jangan lupa kalau nak cuba tempat baru untuk berbuka, The Venue Shah Alam antara yang korang boleh cuba. Menyediakan ruang yang sangat tenang dan cantik memang boleh buat lokasi majlis perkahwinan untuk bakal-bakal pengantin. 


So nanti dah sabtu, dan bermula lah 1 Ramadhan. Buat semua pengunjung blog kolin, seribu kemaafan kolin pohon untuk segala kesalahan dan salah silap. Semoga ramadhan ini kita dapat beribadah dan berbuat sebanyak mana pahala buat bekalan. Mohon maaf sekali lagi, dan selamat berpuasa semua !!!

Love, 

Kolin Zainal 

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you