Monday, July 10, 2017

Review: Simplysiti Argan Wonder Colours Lipstick

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Inilah gincu raya kolin hihi. Ini pun beli masa Simply Siti buat warehouse sale kat PKNS Shah Alam. Buat kali ini saja kolin pilih warna yang agak gelap dan arah ungu sedikit. Selalu kolin ambil warna pink, warna tak terang atau warna coklat yang lebih kepada earth color lah. Tapi saja ambil kelainan kali ini kolin memilih warna Blue Rose WL08. 


Cantik kan color dia...tak terang sangat tapi memang warna terbaru dalam koleksi kolin lah. Terus terang kolin jarang beli jenama ini, tapi hari tu ada warehouse sale tu beli lah satu. Teksturnya sangat bagus, tak berkeping-keping dan tak cepat kering. Warna pula lama tahan, lepas makan dan minum elok aje warna nya. Melainkan kita lap dengan tisu lah. Tapi kalau ke open house jamuan makan-makan tu warna memang elok. Yang kolin suka bau pun tak de, so macam tak terasa pakai gincu pun. Harga masa tu lupa pulak kolin, tapi murah aje rasanya yang ini. Mungkin nak clear stok kan. 
Masa ini dah tudung pun lebih kurang warna sama hahaha. Tapi memang nampak tak berkilat pun tak melampau. Warna elok aje, bibir lepas pakai pun tak mudah rasa kering atau 'cakeky'. Tu yang suka tu. Jenama yang bakal menjadi pilihan kolin kalau nak beli gincu baru nanti. 


Haa ini jarak lebih dekat gambar kolin tenyeh lipstick raya haa. Lawa kan..so nanti sesapa yang ada buat open house, jangan lupa ajak kolin ye. Lipstick raya panjang lagi ni hahhaha. Sesiapa yang nak try out this pergi cepat-cepat kat memana farmasi atau shopping mall ok. Try sendiri dan jangan lupa beli. Memang berbaloi sebab kualiti tu best ! Patutlah ramai suka Simply Siti ni.





Kita ada gincu raya,

Kolin Zainal 

3 comments:

loving me..loving you