Thursday, July 6, 2017

Happy Birthday Cik Puan Suzie !!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Nak tahu tak, rasa berdosa sangat sebab kolin terlepas sambut hari lahir kawan se-opis kolin iaitu cik puan suzie. Terlupa betul birthday dia jatuh pada 3 Julai setiap tahun. Lagi best kolin siap suruh dia teman pergi beli hanger lah, alas kaki lah, pergi bayar bil telefon lah. Tak sensitif giler orang punya birthday kut!! Tak wish ok !! Memang rasa berdosa dan bersalah giler. 

Aku minta maaf sangat suzie oii. Faktor usia membuatkan aku terlupa (ayat cover line) hihihi. Tapi demi menebus kesalahan dan perasaan bersalah nak mampos aku ni, kolin belanja laa makan heheheh. Tau lah kat Shah Alam ini yang dekat ada kedai tu aje. So kita bawak dia makan Kenny Rogers hihih. Semoga suzie terus bahagia, sukses, kaya dan dilindungi Yang Esa selalu !!

Have a blast Suziealaliza !!!!


Suzie yang pakai tudung cekelat tu hihih..
So itu lah birthday girl kita bagi bulan ini.. !!! Terima kasih sebab sudi melayan kolin yang tergedik dan senget kekadang ini hahaha...

Happy birthday again and again suzi !!!!!!


Love,

Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you