Monday, August 10, 2015

Berhari raya di Carlton Holiday Hotel & Suites Shah Alam

assalammualaikum dan salam sejahtera

Kali ini kolin dan rakan sepejabat bersuka ria berhari raya di Carlton Holiday Hotel & Suites Shah Alam.
Seronok sangat ok. Buat sesiapa yang nak organize event di sini, boleh lah tengok menu yang ada mengikut bajet yang ada. Tahun ini kami berhari raya bertemakan NOSTALGIA RAYA 80an

Nasi tomato

Rendang ayam

Lontong

sambal sotong

kambing ...inilah yang dapat tumpuan wei..beratur panjang

buah ada, nasi impit, kuah kacang, rojak 

mee bandung dan juga mee sup


Haa..inilah keadaan dalam dewan hotel ini. Dan apabila beraya, kolin pun mula lah bergaya sakan. Kain ini kolin beli semasa bercuti di Jakarta. Terima kasih lah tukang jahit yang melayan karenah kolin yang suka berlace memanjang ini. Suka purple ini!


So dah makan, berkaraoke, main game bermacam ragam. Inilah kawan sekerja kolin!
Mereka memang world!


Tahniah kathy si baju merah sebab terpilih jadi Ratu Aidilfitri 2015.


So dah 22 Syawal kita hari ini kan..masih banyak undangan open house ini.
terima kasih jemput kolin ye. ada rezeki kita jumpa ok!

Love,

Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you