Monday, March 18, 2019

Peribahasa Twitter

Assalammualaikum korang semua. Salam hari Isnin, hari ini kolin nak kongsi dengan korang satu peribahasa yang bukan lah peribahasa atau lebih kepada kata-kata kat 'twitter' lah. Kelakar kadang-kadang ada juga benarnya...

Nah korang baca kat bawah tu. Ayat memula dan okay sangat. Wah tabahnya, suruh bersabar sekali bawah tu SANTAU hahahha. 




Kalaulah ianya semudah itu beb, kalau lah mudah dah lama di 'santau' orang-orang yang suka menyusahkan hidup orang. Sakit hati menanggung wei. Minta dijauhkan lah dari keluarga kolin dan kawan-kawan dan juga kepada semua yang sudi membaca entri ini. Jaga diri korang dan rajin-rajinlah update twitter yaaaa

Sis mudah terhibur,

kolin zainal

2 comments:

  1. kalau rajin layan twitter ni memang menarik kan Kolin, ayat2 depa kelakar dan deep sangat hehe :)

    ReplyDelete
  2. semoga dijauhkan dari keluarga kita..

    ReplyDelete

loving me..loving you