Tuesday, June 18, 2019

Duit raya ...pi beli SWAROVSKI

Haaa..siapa yang masih dapat duit raya? Syukur kolin masih dapat lagi hahaha. Terima kasih lah yang sudi bersedekah kepada kolin, semoga korang semua dimurahkan rezeki dan kaya raya tau. So dapat duit raya....mesti nak reward kan..simpan sikit tu penting juga. Tapi sebagai manusia yang biasa ...teringin nak macam-macam weii. So duit raya tahun ini kolin hadiahkan diri sendiri SWAROVSKI. Biar kecik diiikkk..janji kakak merasa!



Alah tak beli yang mahal pun...beli yang biashe biashe aje uollss. Sesekali berbelanja kan. Kolin pergi cawangan Swarovski kat  Sunway Putra Mall, layanan terbaik tau masa pergi. Maklumlah ini adalah pembelian kolin yang pertama. Dia layan baik aje, tak ada diskriminasi pun. So bukan sahaja orang kaya boleh pakai dan beli, kita yang ada sikit-sikit duit ni pun boleh tau. Korang pergi lah beli nanti, sales assistant dia layan baik sangat. Tapi hati-hati masuk kedai tu susah nak keluar hahahha. Barangan semua lawa-lawa dan berkilau memang menambat jiwa raga kaki shopping macam aku. 

So ...syukur dah ada 1 collection, berniat jugak nak tambah lagi in future, doakan kolin murah rezeki ya....terima kasih membaca entri membebel ini...

Love, 

Kolin Zainal 

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you