Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

PHARMATON MEMBERI GANJARAN TERHADAP PENCAPAIAN ANDA


Assalammualaikum dan Salam Sejahtera
Keazaman boleh datang dalam pelbagai cara. Sesetengah individu berjanji untuk mengamalkan pemakanan yang lebih baik, memilih hobi baharu, meluangkan lebih banyak masa bersama keluarga mahupun nak berhenti tabiat buruk. Namun seperti yang diketahui umum, ia bukan mudah untuk dicapai kan. Pada 2017, Pharmaton ingin memberikan ganjaran kepada mereka yang bersemangan untuk mengekalkan azam tahun baru dan mencapai pencapaian yang lebih besar serta baik sepanjang tahun ini !
Disebabkan Pharmaton memahami bahawa suatu pengiktirafan mudah dilupakan, jenama berkenaan memperkenalkan kempen terbaru, "Ganjran Pencapaian Anda" yang mengalakkan rakyat Malaysia untuk mengimbau pencapaian mereka pada 2016 dan meraikan usaha keras yang diberikan di samping memberi rangsangan agar mereka dapat memenuhi azam bagi tahun berikutnya. 
  
 15 orang rakyat Malaysia akan di taja Pharmaton dalam mencapai matlamat tahun 2017 mereka. Pemenang terpilih ini akan diberi pilihan untuk memilih bidang yang ingin dicapai daripada empat teras yang berkaitan iaitu kesiharatn, pembangunan diri serta mengembara. Bukan setakat itu, salah seorang daripada 15 orang pemenang ini akan berpeluang memenangi pengalaman memasak istimewa bersama Chef Selebriti dan duta jenama Pharmaton iaitu Sherson Lian yang mana beliau akan mengajar penyediaan hidangan khas berdasarkan teras utama yang dipilih peserta.
Sherson Lian yan dinamik, berjaya dan penuh bertenaga yang juga merupakan personsifikasi sempurna seorang penguna Pharmaton. Komited juga untuk mengambil bahagian dalam kempen ini. 
Untuk menyertai peraduan 'Ganjaran Pencapaian Anda' ini isi borang yang disediakan dan kongsikan bersama kami mengapa anda patut menang dalam 30 patah perkataan atau kurang. Anda kemudian boleh menghantar borang peraduan yang lengkap ke dalam sebuah kotak pungutan atau menerusi Whatsapp di talian 017-2352930. 
Pencapaian yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang. Untuk lebih maklumat sila layarwww.pharmaton.com.my  
Love,
Kolin Zainal   

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you