Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

SAFI BALQIS Oxy White untuk wajah sihat berseri dan cerah sempurna

assalammualaikum dan salam sejahtera

Siapa yang tak kenal dengan rangkaian produk kecantikan SAFI kan. Dari sekolah menengah kolin dah guna tau. Memang SAFI sentiasa menampilkan rangkaian penjagaan kulit yang terbaru bagi memenuhi semua keperluan wanita di Malaysia. 

Proses pencerahan kulit wajah menajdi lebih cepat dan efektif apabila kulit kita mempunyai oksigen yang mencukupi. Keadaan kulit muka yang tercemar sebab sinaran UV juga menjadikan oksigen di dalam kulit makin kurang. Ramai sebenarnya tak perasan sinaran IR atau infra merah daripada matahari menjadikan kulit lebih kusam dan gelap. Dengan itu SAFI jenama halal No 1 di Malaysia ini memperkenalkan formulasi terbaru iaitu Formulasi OxyWhite iatu gabungan Nano Oxygen dan Nano BioWhite untuk kulit sihat berseri dan cerah sempurna. Kulit sihat dan cantik kan menjadi idaman semua wanita, itu lah dia  SAFI BALQIS OxyWhite.


 Menurut Pengurus Pemasaran SAFI, Puan Mahsuri Sulaiman berkata, Kami di Keluarga SAFI mengambarkan SAFI BALQIS OxyWhite bukan sahaja memberikan kulit 2 tona lebih cerah. Maah menjadikan kulit sihat dari dalam secara semulajadi. Setiap satu daripada variasi produknya memberikan manafaat sendiri dlama mengatasi masalah kulit yang gelap dan kusam. Penghasilan produk keluaran SAFI dilakukan berdasarkan penyelidikan oleh SAFI Excelence in Research & Innovation (R&D) Halal yang terbesar di Asia Tenggara ini mengunakan sumber bahan global yang berkualiti tinggi dan tidak di uji terhadap haiwan. 
Gabungan teknologi serta kepakaran yang kami ada menjadikan produk tempatan ini setanding dengan produk jenama antarabangsa, jelas Puan Mahsuri lagi. 

Bagi SAFI BALQIS OxyWhite, SAFI berbangga memperkenalakn Sarah Hildebrand, pelakon, model serta pengacara televisyen sebagai Duta. Bagi SAFI, Sarah merupakan epitome gadis masa kini. Sarah adalah individu yang paling sesuai sebagai Gadis Balqis terbaru bagi SAFI. 

Formulasi SAFI BALQIS OxyWhite terhasil daripada gabungan teknologi Nano Oxygen dengan Nano Biowhite supaya kulit wajah kelihatan sihat bersedi dan cerah sempurna. Teknologi inilah yang membantu kulit wajah cerah dengan lebih cepat. Jadi buat korang yang ada masalah kulit kusam boleh cuba rangkaian terbaru dari SAFI ini. 

Kombinasi warana biru laut dan hijau cerah menaikkan jiwa gadis agar tampil segar dan berseri digunakan pada pembungkusan rangkaian SAFI BALQIS OxyWhite bagi kulit wajah normal, manakala gbungan rona jingga dan kuning yang memberikan mood ceria dan penuh keyakinan pula digunakan pada pembungkusan rangkaian SAFI BALQIS OxyWhite kawalan minyak. Seiring dengan rekaan pembungkusan berwajah baru ini, SAFI juga menukar reka bentuk logo dan tipografi agar kelihatan lebih moden, menarik perhatian penguna. 

Seperti yang selalu, semua produk ini korang boleh dapatkan di pasaraya seluruh Malaysia. Dengan harga yang sangat berbaloi dan berpatutan lagi tau. Maklumat lanjut sila layari www.facebook.com/SAFI.MY, laman instagram www.instagram.com/SAFI@safimalaysia dan YouTube www.youtube.com/safimalaysia.

Nak cerah dengan sempurna dan cepat, cuba SAFI ok !!! Kolin dah gunakan dari remaja sehingga lah sekarang tak pernah mengecewakan. 

Love, 

Kolin Zainal 

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you