Friday, September 4, 2015

Event: Kempen Watsons Really Syok!

assalammualaikum dan salam sejahtera

Sekiranya anda adalah pemilik kad VIP Watsons inilah peluang yang jangan dilepaskan ok. Watsons Malaysia dengan ini memperkenalkan kempen Watsons Really Syok! yang meraikan member kad VIP untuk ulangtahun yang ke 5. 


Watsons Really Syok! ini ialah reward redemption dan jualan akan bermula dari 3-28 September di mana keutamaan reward redemption ini ialah pas exclusive ke konsert outdoor yang terbesar iaitu MTV World Stage 2015 di mana Watsons VIP members akan dapat menyaksikan live performance dari bintang antarabangsa seperti Jason Derulo, Carly Rae Jepson, Apink (Korea) dan Sekai No Owari (Japan).


Menurut kata Danny Hoh, Head of Marketign Watsons Malaysia, mereka sangat berbesar hati dapat berkolabrasi bersama MTV World Stage kali pertama. Duit tidak akan dapat membeli pengalaman yang bakal dilalui oleh Watsons VIP members yang kan menerima pass eksklusif ini. 

Acara ini dihadiri oleh Watsons Celebrity Friends iaitu Amber Chia, Reem Shahwa dan Hansen Lee. Hos yang popular Serena C juga turut sama menyatakan betapa mudahnya dia mengunakan Kad Watsons. Sebab ada ciri Touch n Go yang memudahkan siap ada reward lagi. 


Model Amber Chia dan Hansen Lee bersama berkongsi pengalaman mereka mengunakan Kad Watsons yang digunakan untuk membeli barangan kesihatan yang mereka perlukan setiap bulan. Tambah Hansen Lee lagi, dia tidak pernah lupa mengunakan kad ini dan gembira kerana dapat menebus point di produk La Gourmet yang ada dipasaran. 


kepada semua member kad VIP Watsons yang ingin mendapatkan pass ini boleh lah membuat reward redemption di semua store Watsons yang terdekat. Reedem World Stage 2015 pass (500 points), reedem Watsons online shopping voucher (400 point), redeem La Gourmet household product (300 points) redeem RM5 Touch and Go reload (200 points) dan redeem dining voucher (100 points).

Buat masa sekarang, Watsons Really Syok! member sale akan menawarkan offer yang sangat menarik iaitu 50% diskaun untuk lebih 500 produk yang ada dari 3-28 September 2015.


Untuk lebih info mengenai ini, sila ke www.watsons.com.my/reallysyok atau www.facebook.com/Watsonsmalaysia

Nanti kolin nak pergi Watsons dan semak point kolin berapa yang ada. Sebab kolin adalah penguna Touch n Go kad Watsons tegar tau. So see you at the MTV World Stage Outdoor Concert..*peace

Love,

Kolin Zainal 

2 comments:

  1. waa syoknyaaa ^_^

    *jemput singgah blog zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hi ziana...nice blog you have
    shaklee ye...ohsem

    ReplyDelete

loving me..loving you