Tuesday, May 21, 2013

Seminar Aspresiasi Setiausaha 2013

assalammualaikum

pada 29 mei yang lalu, kolin hadiri kursus setiausaha by Utusan yeay!!..
masa nak pergi tu mcm excited lah kan sebab kat hotel marriot putrajaya dah membayangkan makanan yang sedap-sedap ok. 

Nak ke hotel tu tak susah, kolin ikut aje plus highway arah seremban dan ikut aje map yang memang ada kat laman web hotel. Sorry lah no GPS..sian kolin kan. So masa sampai parking pun senang giler..dan masa sampai mak aii..ramai nyer orang..lebih 400 ratus orang setiausaha berkumpul ini ..syok syok syok..

siap pendaftaran kolin pun dapat door gift..it was owesome!! jamu mak dara, lessya formula dan buku serta majalah dari Utusan. Ok sangat tuk RM350 seorang ye. 

lepas ni kolin sure kurus ok!!

Acara pertama dimulai dengan Dr. HM Tuah..slot dia sangat santai..tapi paling best kami satu dewan menari beramai-ramai tau. Bukan poco-poco..tapi tarian tuk hilang stress. Dan believe me..tarian-tarian tu memang mampu mengurangkan berat badan. Sebab memang lenguh-lenguh la lepas tu.

comey tak kak tun hehehhe

selesai sesi dengan Dr. Tuah..ada sesi perisai wanita. Memula ingatkan apa laa sesi ni..kolin duk jauh nun di belakang so rabun ler. Oooo sekali dah tau..dia ni selalu ngan fahrin ahmad..kenali lelaki pemusnah. Melihat pada gaya mereka nih, memang ler mereka pandai analisa lelaki pemusnah kan. 
I bet they one of them before hahahhaha...

anyway memang banyak info menarik yang dikongsikan. Lagilah orang yang suka bercinta dalam FB lah, percaya sangat tu. kolin suka live..kalu online ni good bye aje lahh hahahhaha

so tiba masa makan tengahari kami diarahkan ke dewan sebelah. Mawi is going to performe..yeay..hahah. lantak ler kome nak kata suam suam kuku ker baldi ke mangkuk ker..janji aku makan lunch ada org nyanyi ok..ko mampu!


our dome lunch

mawi in the house


mawi hanya nyanyi 3 lagu sahaja ok. Alahai ..sekejap aje ler. Selepas tu ada sorang penyanyi yang tak kurang hebatnya. Tak silap namanya intan..suara memang ada. Sangat berbakat, mungkin beliau tidak ada rezeki tuk menjadi artis yang popular. Anyway we have soo much fun on that day lunch..kolin pergi ngan kengkawan UiTM dulu..terutama kak chik ler peneman kolin hahahha

selesai lunch, kami diarahkan kembali ke dewan sebelah untuk mendengar taklimat tampil berimej dan bergaya by puan aziah jasmin azizul. Boleh tahan juga tips tips yang diberikan..All about imej yaa..maklumlah setiauasaha..

aku memang suka bergambar dan sangat meroyan suka sangat bergambar..ada aku kesah!!




dan akhirnya kursus ni pun keluarlah paper utusan...korang jangan tanya aku mana satu..sebab ramai sangat ok!!


-THE END-


3 comments:

  1. wahhhh...kelas gitu door gift bagi jamu mak dara...

    ReplyDelete
  2. mawie tak best..uwerkk !! hahaahahah !!

    ReplyDelete

loving me..loving you