Thursday, May 30, 2013

Pandora...

assalammualaikum

kolin percaya perkataan 'pandora' bukan satu yang asing lagi kan. Kolin memang mengidam lepas dapat tau menatang nih. Lagilah kak intan pandora aku tunjukkan cara-cara memiliki barangan kemas pandora ini..nak pandora!!! so pandora dalam wishlist aku selepas ini yer..


untuk gelang yang kosong tu tanpa 'charm' berharga RM295 paling murah katanye. Dan satu charm bermula harga dari RM120 kalu tak silap. Ko bayangkan lah..kene modal RM700 paling kurang pun kan.. wah mana aku nak cekau duit nih hahaha..

melihat kan keindahan pandora ini memang tempted sangat tau. lagi lah memang dah jadi trend kan sekarang ni memiliki satu pandora satu yang 'best' heheh


pandora yang pink ni sangat memikat..gambar-gambar ni semua kolin cekau dari mr. google. 


so PANDORA u are my top wishlist at the moment

p/s: my birthday on 31 August ...kalu nak bagi hadiah.. nak pandora tau!! hahahha..


6 comments:

  1. kalu dapat ni blh le singsing lengan baju raya nanti show off kt kengkawan..hihihihh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha..kan..brg kemas tuk raya!! good idea!

      Delete
  2. weiiihhh..aku pun telan ailio sajo ngan pandora nih....kene tunggu bonus...and ade satu lagi tau kolin...same like pandora, hawa ghazali...have a look..hehe..cantik jugakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. menangis kalu dapat menatang ni ooo.
      hawa ghazali tu..nak beli kat ne

      Delete
    2. beb, so far yang aku jumpa kat robinson the gardens...and the 2nd outlet kat isetan 1utama...check this out bebeh....iols dah jatuh cintaaaa

      https://www.facebook.com/Hawa1818

      Delete
    3. hrmm.. lama tak pergi tempat gitu...hahahhaha

      Delete

loving me..loving you