Monday, April 22, 2013

Reena's reception

Assalammualaikum

well seperti yang dinyatakan..wedding puan peja adalah sama tarikh dengan reena. So kami pun dalam perjalanan balik sempat singgah majlis rumah reena. Masa kami sampai dah pukul 3 lebih, suasana majlis masih meriah. Masa ni jumpalah semua kengkawan..yang pasti kami dah kenyang so melepak minum air dan makan buah. Bukan tak sudi nak makan nasi..cuma serius dah kenyang hahaha...tapi lauk dia memang bole tahan menarik eh..

so jom kita sambung adegan meroyan menangkap gambar...check it out!






kan kolin dah kata meroyan menangkap gambar...macam-macam pose ada nih. Anyway buat peja dan reena yang tak sempat menyaksikan cik mastura menunaikan janji untuk menyanyi di majlis perkhawinan anda. Disini kolin ada kongsikan video cik mastura..

Selamat Pengantin Baru Reena!!




till then....

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you