Wednesday, April 3, 2013

Alisa Marks for 1st Exam

Assalammualaikum

alisa dah 3 bulan sekolah yeay..
for sure ada exam kan..memang ada ye..hatta budak 4 tahun. Sekarang home work dia pun dah bertambah. dulu 1 muka surat aje kene menulis sekarang dan 3 helai muka surat menulis.
 Mewarna usah cerita lah. 

Alisa semakin petah bercakap, kami sebagai ibubapa tahu peringkat sekarang dia hanya pandai mengikut atau meniru apa yang diajar..The proses is very good..sometime extra ordinary for 4 years old kid..surah al-fatihah dan doa makan dah hafal ..yeay

Kolin sebagai mamy kepada Alisa Maisara Binti Sazali dengan bangganya nak share markah exam pertama buat alisa heheh..


Bahasa melayu - 100%
Chinese - 90%
Math - 100%
English - 100%
Mewarna - 80%

haa amacam??...teror tak alisa hahahah..
love u my precious..semoga menjadi anak yang menyenangkan hati ibubapa dan semuanya ya..



*terima kasih membaca entry ini*

6 comments:

  1. yg sorang rs cam diri dia tu hebat sangat...semua org salah..dia je yg betul n baik..n rs cam lawa sangat la konon...semua org pun dia nk pengaruh jgn kawan ngn org tu, jgn kwn ngn org ni...suka sgt bawak mulut...pastu kutuk org tu xcantik la, org tu muka cam apa la....bila org kutuk dia, tau pulak nk melenting..ckp org meroyan..pdhal yang dia tu meroyan xsedar diri pulak kannn..haishhhh..xfaham tul...

    Aku rs aku perlu buat satu keputusan muktamad..makin lama aku makin bosan dgn tpt kerja aku...xmcm masa mula2 masuk dulu..dulu mmg best..xde org2 yg dok suka menghasut n memecah belahkan hubungan org..tp sejak si dia yg perasan vogue tu masuk....hancur opis aku..pastu xnak ngaku pulak yg dia tu parasit..ckp org lain yg dengki la...ntahla..makin tension plak bile ckp pasal dia..


    WALLAH...!!!
    SYUKUR ALHAMDULILAH

    ReplyDelete
  2. what?! hrmm...astagfirullah al azim...

    ReplyDelete
  3. dh la comey, pandai plk tu alisa ni !!

    ReplyDelete
  4. alisa memang pandai..kalah mummy kah kah kah

    ReplyDelete
    Replies
    1. cess ..hahahha...
      tima kasih kak intan

      Delete

loving me..loving you