Tuesday, September 5, 2017

My Birthday lunch treat

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Yeay..I am one more year wiser ...Alhamdulillah sambutan hari lahir tahun ini penuh bermakna. Boleh dikatakan sambutan kolin ulangtahun ke 13 dan hari lahir yang ke 23 memang 'sweet' sangat bulan ni. 31 Ogos tarikh keramat untuk pernikahan dan juga hari lahir kolin. Haa aku ler anak merdeka tu, dua tangan atas bahu

Tapi sebelum kolin update semua yang 'sweet' bersama family. Kolin nak ucapkan terima kasih buat sahabat yang ini. Tak pernah lupa nak wish dan make me so special on my birthday. Terima kasih sebab sudi bawa kolin keluar lunch. Aku sayang korang !


Inilah cik Sufia Hafizah dia belanja makan di AEON Shah Alam hari tu. Patutlah masa nak bayar tu beriya-iya nak bayar. Rupanya sebelum keluar kereta, dia cakap 'happy birthday kak lin'. Ya Allah tak perasan betul dia nak belanja kolin makan pasal birthday. Dear Sufia...ko buat aku surprise tau. ahhahah. Sooo sweet !

Apa jua doa ko buat aku sufia, aku doakan yang sama. Semoga cepat dikurniakan permata hati dan dimurahkan rezeki selalu. 



Ini pulak bersama cik milah, memang senang nak makan mekdi aje. Sebab lunch hour tu sejam aje. Yang bestnya kami makan aiskrim jagung tu sedap giler !! RM2.50 aje korang, sapa yang kempunan nak rasa sekerim durian tak dapat, boleh lah makan yang ini. 

Terima kasih Milah, belanja kita makan sambut birthday kita. Tak lupa juga buat semua kawan-kawan yang bagi ucapan selamat kat kita tau. Dalam wasap, dalam group wasap, Instagram, Facebook dan yang call nyanyi lagu birthday pun ada. Terima kasih banyak-banyak korang !!! Terharu sangat, sambutan sekali setahun ini memang kolin buat yang paling istimewa. Lantak laa orang nak kata dah tua hahahha. Life is too short, we must cherish what ever we have and move forward. 

Selamat hari lahir buat diri ku 
Dan selamat ulangtahun ke 13 buat pasangan ku, kawan gaduh sampai kuar #thanakawan hahahhah. I Love You PAPA...

Terima kasih semua !!! Terima kasih membaca entri yang mengada-ngada dari kolin juga. 

Babai

Kolin Zainal 

4 comments:

  1. happy belated busday kolin & happy anniversary too

    ReplyDelete
    Replies
    1. thk you babe..thk you jugak rajin komen. Nanti kita pergi blog awak ye

      Delete
  2. Happy birthday Kolin. Semoga sentiasa sihat, bertambah rezeki dan ceria sekeluarga... aamiin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...thk you komen kita..
      nanti kita balas yee

      Delete

loving me..loving you