Tuesday, September 26, 2017

Manik baju pengantin

Assalammualaikum dan salam sejahtera

Laaaammaaa sangat tak update pasal manik kan. Sebenarnya ada aje permintaan kolin untuk manik-manik ini. Cuma tak macam dulu, sebab bukan senang wei nak buat manik. Dengan kerja hakiki, kerja rumah, blog, berjalan, merayap dan sebagainya memang sibuk memanjang. Tapi syukur masih ada yang sudi tempah manik dengan kolin. Ini baju pengantin anak jiran kolin yang bakal melangsungkan pernikahan pada November nanti. 

Dress labuh atau jubah ini dah siap manik dan labuci pun asalnya. Cuma pada bahagian tangan dan tail atau hujung kain tu nak bagi berat sikit. Jadinya kolin tak nak kacau tema warna yang ada semua kolin jahitkan pearl warna putih. Nampak lebih cantik dan elegan pada pandangan mata kolin lah. Harap pengantin suka.

Iyelah pernikahan sekali seumur hidup mesti nak lawa-lawa kan. Ini kan kenangan, siapa aje nak kawen tak ada kenduri dan tak pakai lelawa kan. Semua ada impian yang sama. 

Terima kasih menempah !!! semoga murah rezeki




Love, 

Kolin Zainal

1 comment:

  1. Wah kolin...cantiknyaaaa...terus SA rasa nak cepat kawen laaa

    ReplyDelete

loving me..loving you