Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

SELAMAT ULANGTAHUN PERTAMA MEAT CARTEL TTDI

TAHNIAH, MEAT CARTEL TTDI bagi ulangtahun pertama pembukaan mereka!

Disambut dengan penuh kemeriahan pada malam sabtu yang lalu dengan kehadiran ramai tetamu dan media. Tahniah sekali lagi MEAT CARTEL TTDI. 

Buat korang yang tak pernah makan atau tak tahu pasal hidangan Meat Cartel, sila baca sampai habis tau. Ianya telah bermula semenjak 2017 dan sebenarnya  memberikan kita satu hidangan yang unik iaitu  Authentic Texas Style Smoked Barbeque

 

TEXAS STYLE SMOKED BARBEQUE

Cara masakan Texas Style ini ialah low dan slow cooking. Bermakna semua daging dan ayam mereka di masak dengan kayu api secara perlahan-lahan untuk memberikan rasa smoke atau salai yang terbaik. Ianya disalai selama 12 ke 14 jam untuk memberikan rasa lembut, rasa unik salai dan lebih 'juicy' bagi pengemar daging lembu, kambing atau pun ayam. 

  

13 CAWANGAN MEAT CARTEL 

Untuk korang yang teringin nak merasa hidangan mereka, boleh ke Meat Cartel TTDI atau ke mana-mana cawangan lain yang berada di Lembah Klang Kuala Lumpur, Melaka, Ipoh,Putrajaya dan tidak lama lagi di Utara dan Pantai Timur juga akan dibuka. 

SELAMAT ULANGTAHUN PERTAMA MEAT CARTEL TTDI

Tahniah kepada Encik Rozhan Bin Rahmat, pemilik kepada cawangan Meat Cartel TTDI. Beliau yang berlatar belakangkan Automotive Industry kini telah pun berjinak-jinak di dalam perniagaan. Tahniah sekali lagi!

Minat terhadap Industri F&B telah membuatkan En. Rozhan membuka cawangan Meat Cartel di TTDI. Walaupun tahu akan pelbagai rintangan yang dihadapi disebabkan PKP dan sebagainya, beliau tetap meneruskan atas dasar minat yang mendalam. 

Cawangan Meat Cartel TTDI menyediakan ruang yang sesuai untuk korang semua. Samada yang ada anak kecil, warga emas atau untuk apa sahaja perayaan. Nak sambut birthday kat sini pun boleh! Kalau nak dating pun ada ruang tau, so datang aje sini untuk meraikan hari istimewa korang. Mesra pelanggan, ada toilet dan juga ruang solat untuk semua pengunjung. Itu yang suka tu...

Ini alamat okay, boleh waze terus!


Meat Cartel TTDI
No.127, Jalan Aminuddin Baki, 
Taman Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur.

 SELAMAT ULANGTAHUN PERTAMA 

MEAT CARTEL TTDI

                          sayammm korang

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you