Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

SAMBUTAN HARI BAPA TERISTIMEWA DARI MARDHIYYAH HOTEL & SUITES, SHAH ALAM

SELAMAT HARI BAPA!!!

Untuk insan yang bergelar ayah, abah, papa atau apa sahaja memang Hero di mata anak-anak kan. Disebabkan itu setiap tahun tanpa gagal SAMBUTAN HARI BAPA di sambut dengan istimewa setiap tahun. 

 


Buat yang tak tahu nak sambut kat mana, korang boleh ke Mardhiyyah Hotel & Suites yang menghidangkan hi- tea buffet bersempena Hari Bapa pada 19 Jun 2022 (Ahad) nanti. Korang boleh dapat percuma 1 hi-tea bagi pembelian 5 voucher dewasa hi-tea dan 15% diskaun untuk kek 1kg Red Velvet Cake. 

Untuk menu hi-tea ada Malay Cuisine, Japanese, Western dan juga Chinese Dishes yang disediakan oleh chef yang berpengalaman iaitu Chef Sharil, Executive Chef di Mardhiyyah Hotel & Suites. 

Antara yang menarik untuk korang ialah XO Fried Rice with shrimps, honey blackpepper lamb shoulder, kwai hua fried yee mee, aspagarus red cooked meat, penang fish head curry, roasted chicken in mornay sauce, sahshimi dan sushi, california temaki roll, assorted cucur, roti john, pelbagai pilihan pizza dan pasta, dim sum dan juga pau. 


Selain itu ada pelbagai pemanis mulut yang ada, kuih muih, sago gula melaka, classical butter cake dan bermacam-macam lagi. 

FATHERS'S DAY HI TEA BUFFET PROMOTION 19 JUNE 2022 AT ROYALE SONGKET RESTAURANT

HARGA RM115 NETT (DEWASA)

RM65 NEGG (KANAK-KANAK DARI 6 SEHINGGA 12 TAHUN)

BELI 5 VOUCHER DEWASA DAPAT 1 VOUCHER FREE

HANYA PADA 19 JUN 2022, 12.00 TENGAHARI SEHINGGA 4.00 PETANG

Pastikan korang book cepat okay. boleh dapatkan juga 15% diskaun untuk kek red velvet tau. Harga asal RM106.00 nett, lepas diskaun RM90.10 sahaja. (kene tempah awal juga tau)

Segala penerangan lanjut korang boleh terus ke laman web Mardhiyyah Hotel & Suites atau call mereka di talian 03-5511 8811 atau Whatsapp di talian 019-2616847. Hotel ini adalah Syariah-Compliant International Hotel tau. So nak tengok macam mana suasana kena datang ya.

Selamat hari bapa semua ayah, papa, daddy, abah..abuji..semua laa....

SAMBUTAN HARI PADA TERISTIMEWA DARI MADHIYYAH HOTEL & SUITES, SHAH ALAM


 

 

1 comment:

loving me..loving you