Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM

 Assalammualaikum 

Sebagai seorang wanita yang selalu mementingkan kecantikan sudah tentu mencari-cari set kecantikan yang terbaik untuk diri kan. Lagi pula dagu mula berlapis, kulit kendur, garis-garis mula kelihatan dan pelbagai lagi masalah penuaan awal timbul. 

Berikutan itu, kolin mula gunakan SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN DUO SERUM untuk mengatasi masalah penuaan awal. Kalau dulu dagu tirus berbentuk V, tapi kini kian berubah. Mana boleh tahan kan. Nasib baik dah jumpa rawatan untuk kulit penuaan yang terbaik. Kebaikan SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM:

1. Merawat secara mikro dan mengurangkan tanda penuaan seperti dagu berlapis dan kulit kendur. 

2. Mengurangkan 50% dagu berlapis dalam hanya 15 minit. 

3. Tampil lebih muda dengan wajah lebih anjal, runcing dan tirus.

4. Diformulasi dengan Teknologi Golden C-Lift, kombinasi Vitamin C & Nano Emas 24K yang lebih berkesan dari Vitamin C biasa.  

5. Formulasi tidak melekit/berminyak yang mudah meresap dan selesa pada kulit.

6. Diperkara dengan Duo Age-Correcting Actives, gabungan Golden C & Ceramide untuk memberi 7 Demensi Pembaharuan Keremajaan Kulit.

-menegangkan kulit

-meningkatkan keanjalan

-mengurangkan garis halus dan kedutan.

-meningkatkan kelembapan kulit

-melindungi kulit dari pengoksidaan.

-meningkatkan kehalusan kulit

-memperbaiki kulit rosak

(berdasarkan ujian saintifik dan klinikal)

KOLIN REVIEW SEMINGGU PENGUNAAN SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM


Kena guna pencuci muka dia. Memang best sebab remove make up dan terus rasa muka tegang aje. Tak sangka kesan nya begitu cepat dan rasa kolin memang elok untuk muka yang selalu guna make up dan berada di dalam air cond sepanjang hari. Kulit boleh jadi cepat kering dan cepat berkedut tau.Untuk serum pula, yang ini memang magik. Serius lah wei..pakai 15 minit dah nampak kesan. Korang bayangkan kolin dah pakai seminggu lebih, pipi yang layu jadi tegang macam pakai botox! Kulit muka terus tegang dan anjal.

Guna dalam masa seminggu sahaja, dagu berlapis kian kurang, malah muka tirus aje. Garis halus di dahi dan tepi mata memang pudar. Terbukti betul bila guna. Harga  tak mahal mana, memang mampu milik. Lifting 24K serum cleanser RM19.80

https://bit.ly/3izM0fm

Lifting Golden C Duo Serum RM59.00

https://bit.ly/3FpssEj

Rangkaian terbaru ini mampu membuatkan kulit lebih anjal, muka lebih runcing dan tirus tau. Nampak lebih muda dan usia, memang patut korang cuba. 

Boleh tengok kat sini untuk lebih informasi:

www.instagram.com/safimalaysia

www.facebook.com/SAFI.my

www.twitter.com/SAFImalaysia

www.youtube.com/SAFIMalaysia

Jangan tunggu lagi, cepat ke pasaraya, farmasi atau supermarket terdekat untuk dapatkan set ini. Atau beli sahaja online, senang kan. Terima kasih SAFI YOUTH GOLD LIFTING GOLDEN C DUO SERUM sebab menyempurnakan lagi hari kolin. Sekarang nak tampil awet muda bukanlah rahsia lagi!!


1 comment:

loving me..loving you