Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

BERBUKA PUASA MAKAN BAMBOO BRIYANI, MENU ISTIMEWA DARI HOTEL ANCASA KUALA LUMPUR

Assalammualaikum korang semua. Dah 15 Ramadan hari ini, semua okay aje kan. Sebenarnya puasa memang buat badan kita sihat kan. Dan masa ini lah sesiapa nak kurus atau kurangkan berat badan memang akan berjaya dengan berpuasa. Namun begitu, berbuka puasa menu kena sedap hahaha. Bukan apa, berpuasa ini kita makan OMAD atau ayat panjang dia ONE MEAL A DAY. Untuk kolin yang memang makan besar sekali sehari kalau berpuasa memang mencari-cari hidangan sedap. Kali ini kolin nak share dengan korang MENU ISTIMEWA DARI HOTEL ANCASA KUALA LUMPUR iaitu Bamboo Briyani.

 

 

Bamboo Briyani dari Hotel Ancasa Kuala Lumpur ini ada 3 pilihan. Ada udang, ayam dan juga daging. Kolin dah rasa daging dan juga ayam!! Memang sedap buat berbuka. Dan kalau korang nak tahu, satu hidangan tu memang boleh makan 2 orang! Portion besar sangat. Harga tak lebih dari RM40 untuk 2 orang memang jimat, satu lagi ada penghantaran juga. Call nombor yang kat atas tu dan order aje terus. Dari nak makan kat hotel penuh dengan SOP dan nak solat pun susah bagi sesetengah orang, baik bawak pulang hidangan hotel ke rumah dan berbuka lah puasa dengan selesa bersama yang tersayang. 



 

Senang aje tau, boleh order terus kat nombor tu 011-3179 4121. Berbuka puasa di rumah makan bamboo briyani, menu istimewa dari Hotel Ancasa Kuala Lumpur. Harga memang berbaloi dan kolin boleh confirm korang akan suka makan nasi bamboo briyani. Bukan nak tipu, memang sedap! 

Penat puasa kan, mesti nak makan yang sedap-sedap. Try yang ini okay.

 

Jangan lupa order dan cuba! 

Berbuka puasa makan bamboo briyani, menu istimewa dari Hotel Ancasa Kuala Lumpur
 


1 comment:

loving me..loving you