Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

'MASK EXTENDER' BERKILAU, KOLEKSI NAZRAI HIJABPIN

 NAZRAI HIJABPIN

BE BOLD, BEAUTIFUL AND BE IN LOVE

 

Perempuan mana yang tak suka barang perhiasan berkilau-kilau kan. Kolin memang seorang peminat barangan hiasan yang ada kilau-kilau ini. NAZRAI jenama yang telah bermula berada di pasaran semenjak 2013, pengasasnya En. Ahmad Nazli Zulkifli bermula dengan koleksi eksklusif tudung sifon, pin dan juga jarum hijab. Koleksi yang telah pun mendapat pasaran ini memang ramai sangat selebriti dah pakai. Korang kena ke laman IG lah tengok sendiri www.instagram.com/nazrai_hijabpin2020 untuk pelbagai rekaan mengikut pilihan hati.

BROOCH DAN JARUM DARI KOLEKSI NAZRAI

Kalau korang nak tahu jenama ini dikenali kerana kualiti jarum yang tajam dan tidak merosakkan kualiti tudung si pemakai walaupun material tu kain sutera. Disebabkan itu permintaan tidak putus-putus tau. Nama jenama ini diilham nama pengasas nya iaitu Nazli dan Zuraidah - NAZRAI 

Mengikut kehendak di musim pandemik ini, 'mask extender' atau penyangkut topeng muka untuk golongan berhijab ini semakin tinggi. Ditambah pula topeng mulut dan hidung ini wajib dipakai di mana-mana sahaja sekarang kan. Tapi kita ni orang perempuan memang tak mahu kalah dalam bab bergaya. 


Nazrai face mask extender ini mengunakan bahan yang berkuliti tinggi iaitu tembaga bersalut perak dan batu cubic zirconia jenis AAA yang berkilau juga bersinar-sinar. Buat yang sukakan tampil glamor dan elegan kena lah ada satu, sure jatuh cinta. Pilihan untuk klip atau cangkuk pula berkualiti tinggi malahan tahan karat ye. 

MASK EXTENDER NAZRAI

Panjang setiap mask extender ini antara 17 sehingga 18.5cm. Boleh dipanjangkan lagi sehingga 23cm mengikut kesesuaian si pemakai (tanpa kos tambahan). Malahan nak pendek kan pun boleh juga. Ikut korang lah masa order tu ya. 

Boleh kolin katakan harga yang ditawarkan memang berbaloi dengan kualiti. Bermula dari RM96 sehingga RM200 ini memang ekslusif. Malahan kolaborasi Nazrai bersama penyanyi lagenda tanahair iaitu Aisyah dan jura pereka perkahwinan tersohor iaitu REKATEEMOR dalam kolabrosi telah melonjakkan lagi koleksi Nazrai ke persada antarabangsa. 

Antaranya Singapura, Nairobi, Fiji, Canada, Brazil, Amerika dan juga UK. Memang 'next level' dah mask extender glam ini. Korang kena tengok sendiri dan order terus. Baru faham kenapa orang berebut nak dapatkan koleksi mask extender ini. 

Malahan setiap pembelian korang akan dapat 'free gift' tau di tambah dengan percuma pos lagi. Mana nak dapat kan promosi macam ini. 

Sekali lagi nak beritahu, boleh order di IG iaitu www.instagram.com/nazrai_hijabpin2020 atau www.wasap.my/60122325816 

Syukur kolin dah dapakan awal heheh...boleh la bergaya di pagi syawal nanti. Jangan lupa dapatkan 'mask extender' berkilau, koleksi nazrai hijabpin

 

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you