Wednesday, April 5, 2017

Short Interview by FAMEHITZ


Assalammualaikum & salam sejahtera

Terima kasih FAMEHITZ !!!
 
Masa kolin dapat emel dari mereka memang macam tak percaya. Ada jua orang yang beri perhatian pada blogger picisan macam kolin. To be featured in their web is the most sweet memories I will be keeping as a Blogger. Gitu akak kolin speaking English once a while kan. Well bukan lah interview LIVE, tapi interview dalam email. But ….is the most sweet thing you do for me FAMEHITZ !!!


Tak pernah terpikir ada pihak yang nak interview kolin dan akhirnya iktiraf sebagai seorang blogger. Syukur dengan peluang yang di buka ini. Kolin pasti lebih ramai kawan-kawan blogger kolin yang lain pun bakal dapat tempat di ‘featured’ di dalam website FAMEHITZ.
 


Inilah dia kenangan manis kolin sebagai seorang blogger. Tiada banyak yang di minta cuma sedikit pengiktirafan atas segala kerja yang telah dilakukan.
Jadi buat korang di luar sana yang nak kolin review, cuba, testing atau apa sahaja boleh lah email kolin direct di collin3108@yahoo.com.
Buat yang nak baca short interview kolin bersama FameHitz boleh lah klik link kat bawah ini.

 
Semoga ini membawa lebih banyak peluang dan ruang buat semua blogger di Malaysia. Again and again, thank you FAMEHITZ.

Love,

Kolin Zainal 


 

3 comments:

loving me..loving you