Saturday, September 1, 2012

CPC dari Nuffnang

Assalammualaikum

kolin start berblog since julai 2011 tau..selama berblog ni hanya dengar laa orang kata bole jana pendapatan sampingan dari berblog. niat memula nak share hasil manik ngan kawan-kawan di samping cerita-cerita kehidupan lah. well tak salah letak jugak ler iklan nuffnang dan selalu jugak jenguk laa laman web nuffnang tu..

ko tau bebaru ni terkejut beruk ada pulak sikit CPC tuu...alah RM0.25 sen hahahahaha... tapi bangga siot! ada jugak bahagian tuk kolin berkongsi dalam mendapatkan rezeki melalui nuffnang...tengah cuba nak dapat BE dari nuffnang..tapi macam tak berapa nak pandai teknik dia. harap sapa-sapa ada rahasia boleh laa tunjuk ajar kat kolin hihihi....

terima kasih nuffnang..make me happy even the amount mmg ciput giler tapi tetap seronok giler lah. baru lah kini terasa best. macam mana laa blogger terkenal tu kan...dapat duit beribu-ribu, puluh, belas ribu..mesti lagi seronok...tapi macam dema kata..bukan mudah kan..nak cover cerita sana sini. perah otak nak menulis...

happy!! :)

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you