Home Lifestyle Travel Foodies Parenting Review Beauty Sharing

CLOROX OMPUTEH BUANG BLACKHEAD DAN WHITEHEAD PADA KULIT MUKA

Masalah pada orang perempuan ni suka picit whitehead dan blackhead! Betul tak? Jadinya kena macam kulit muka macam kolin memang tinggal kesan atau scar hitam-hitam. Bukan pasal jerawat tapi pasal picit white head dan blackhead aje. Kadang-kadang ianya buat pori muka makin besar dan terbuka. Disebabkan itu kawan kolin ajak guna CLOROX OMPUTEH ni. 

CARA PAKAI CLOROX OMPUTEH

 

Botolnya kecik aje, isi pula pekat. So cara nak pakai, korang kena spray kat tempat mana yang korang nak buang whitehead dan blackhead. Macam kolin, spray kat dahi, kat hidung, pipi dan juga dagu. Maklumlah kolin sejenis kuat pakai mekap dan sejenis senang naik jerawat. So memang suka betul kalau dapat bersihkan kedua-dua masalah ini kat muka. Sebelum spray jangan lupa pula basuh muka bersih-bersih dulu ya. Clorox Omputeh ini bau sedap, tak tajam pun.

Bila korang spray clorox omputeh tu akan naik buih-buih kat muka. Biarkan sampai semua buih penuh okay.

Lepas tu ambil kapas muka, lap bersih-bersih. Tarik perlahan-lahan sahaja tak perlu lah tenyeh muka pun. Akan perasan halus-halus blackhead boleh nampak. Whitehead tak nampak sangat tuk kulit kolin. Ikut keadaan kulit muka korang tau produk ini rasa kolin. Kalau jenis selalu face scrub dan selalu masker mungkin kurang. So memang kesan clorox omputeh ini akan berlainan untuk setiap individu.


Dah siap kolin bersihkan muka dengan clorox omputeh ni. Kawan kolin yang jual sebenarnya, kalau nak try pergi ke IG dia ya www.instagram.com/comelcloroxomputeh


Review kolin untuk clorox omputeh memang best nak guna. Rasa muka makin lembut bila semua whitehead dan blackhead hilang. Worth it !

Nanti korang try juga guna clorox omputeh ya. Kalau pernah guna, komen kat bawah tau. Kita share pengalaman guna clorox omputeh :)

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you