Friday, June 19, 2015

hadiah buat kolin bulan ini

Semakin murah rezeki kolin, untuk minggu lepas macam-macam hadiah kolin terima. 
Yang kecil, yang besar dan yang sederhana. Syukur Alhamdulillah...
Kepada kawan-kawan doakan kolin berjaya dunia dan akhirat ok!


Yang ini ubat gigi yang sangat elok dan membantu kolin mengatasi ulser mulut. Ulser tu kalau kata orang kampung, mata ikan lah. Kan pedih bila nak makan kan. So sekarang ini kolin boleh cuba TruCare ini.
Boleh lah bantu kolin mengatasi masalah kolin kan.


Beg yang super comel ini dan towel mat ini datang dari jauh New Zealand. Terima kasih kawan baik sebab susah-susah belikan kolin ingatan ini. Beruntung ada kawan yang ingat orang macam kolin ini heheh.
#muahhcikedd...semoga dimurahkan rezeki ye


yang ini pula giveaway dari NIVEA. Lepas ini boleh lah kolin try pakai, makin frim lah kulit i uolss. Buat makluman, krim ini  SPF33 dan mempunyai 95% Vitamin C. 
Terima kasih NIVEA untuk Extra White Firming Body Serum ini. 


yang ini pula untuk Alisa Maisara, susu MAMIL untuk peringkat umur 4-9 tahun. Ali Imran pun boleh share susu ini. Anak-anak kolin memang suka sangat minum susu. Dengan giveaway 600 gram ini cukup lumayan bagi kolin. Siap bagi diskaun voucher lagi RM30.

Terima kasih atas semua giveaway ini, semoga lebih murah rezeki di minggu hadapan

Selamat berpuasa buat semua ye, kalau ada kolin tersalah terkasar tersilap sepanjang perkenalan kita kolin minta ampun dan maaf. Semoga Ramadhan ini yang terindah buat kita semua.

Love,

Kolin Zainal

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you